Joventut posa en marxa un nou servei d’assessoria del treball per a orientar els jóvens en la seua entrada al mercat laboral

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Per a oferir este nou servici la regidoria ha segellat un acord amb la Fundació Juan Ignacio Muñoz Bastide

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer ha incorporat a la seua cartera de serveis per als jóvens un nou servei d’assessoria del treball enfocat en l’“orientació i projecció laboral perquè els jóvens de Petrer tinguen i desenvolupen una sèrie de recursos necessaris per a endinsar-se en el món laboral”, ha detallat el regidor d’àrea, Alejandro Ruiz.

Este nou servei serà oferit de la mà de la Fundació Juan Ignacio Muñoz Bastide, amb qui la regidoria ha signat un conveni de col·laboració.

En concret, els jóvens que recórreguen a esta assessoria, després d’una entrevista a fons per a conéixer cada cas concret, podran rebre una intervenció i acompanyament personalitzat, però també optar a un servei més grupal “a través del qual es treballaran tècniques sobre la base de necessitats comunes com, per exemple, com preparar un currículum, com enfrontar-te a una entrevista…”, ha explicat el regidor.

L’objectiu del servei, que s’oferirà en les instal·lacions del Casal de la Joventut, és, per tant “ajudar, facilitar i acostar el món laboral a la població jove de Petrer”, en paraules de Ruiz.

Maite Quiles i Mari Carmen Simón, de la Fundació Juan Ignacio Muñoz Bastide, han acompanyat el regidor en la roda de premsa, i han precisat que actualment la Fundació desenvolupa la seua activitat en l’àmbit geogràfic de les províncies de València, Castelló i València.

En el cas de Petrer, la col·laboració vindrà de la mà del seu programa d’ocupació. Maite Quiles ha destacat que el valor del servei que oferixen es troba en el fet que fan una “intervenció integral”, és a dir, “es detecten necessitats i el cas s’afronta des de totes les àrees, i s’obri a totes les possibilitats”.

Per la seua banda, Mari Carmen Simón ha subratllat la importància de l’entrevista inicial amb la persona que requerisca el servei d’assessoria del treball en tant que “marquem uns objectius i un cronograma d’acció juntament amb la persona”.

Els i les jóvens interessats a fer ús d’este servei poden posar-se en contacte amb la regidoria a través del telèfon  687 22 48 81.