Joventut organitza la primera Escola de Pasqua “Petrer Jove” per a xiquets de 8 a 12 anys

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Tindrà lloc els dies 11, 12, 13, 14 i 17 de d’abril amb 25 places disponibles

El regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, ha avançant aquest matí una de les activitats previstes dins del programa d’oci alternatiu per al mes d’abril, la primera “Escola de Pasqua Petrer Jove”, dirigida a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys.

L’edil ha aprofitat per a posar en valor el gran acolliment de totes les activitats d’oci alternatiu que s’estan desenvolupant durant el mes de març, i ha indicat que “la participació de menors i jóvens ha sigut molt àmplia” i que “els participants ixen de les activitats molt contents i la resposta que ens han donat ha sigut molt bona”. D’aquí ve que “continuem apostant per oferir aquest tipus d’oci alternatiu”.

Aquesta primera “Escola de Pasqua Petrer Jove”, totalment gratuïta, tindrà lloc els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril, és a dir, “els dies que no hi ha classe i no són festes perquè els xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys puguen gaudir d’eixos dies de vacances amb altres menors i, al mateix temps, facilitar que els pares i mares que treballen puguen deixar als seus fills i filles amb nosaltres i estar més tranquils”, ha precisat l’edil.

L’horari de l’escola serà de 9 a 13 hores, amb la possibilitat de, per a aquelles famílies que entren a treballar abans de les 9, deixar els seus fills a partir de les 8.

Durant aquests dies, els participants, de la mà de 3 monitors, realitzaran tallers creatius, jocs cooperatius, activitats d’oci… fins i tot hi ha programada una excursió a la Finca Ferrussa per a menjar-se la mona.

L’escola oferix un total de 25 places, i es podrà realitzar la inscripció a través de https://linktr.ee/petrerjoven. Les places es cobriran per rigorós ordre d’inscripció.