Igualtat organitza un Escape Room pels carrers de Petrer per a resoldre 4 enigmes per la igualtat efectiva

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’activitat, prevista per a este divendres 24 de novembre i el 15 de desembre, està dirigida a jóvens de 12 a 16 anys i forma part del Pla Corresponsables

La regidoria d’Igualtat i Serveis Socials, a través del Pla Corresponsables, ha organitzat una interessant activitat interactiva perquè la població jove es divertisca alhora que aprén sobre la igualtat efectiva.

Es tracta d’un Escape Room urbà que, sota el títol “Enigma”, repta els participants a resoldre 4 enigmes per la igualtat efectiva. Una activitat dirigida a jóvens de 13 a 16 anys que participaran en un joc en viu pels carrers de Petrer amb misteri, cultura, enginy…, ingredients per a una gran aventura. A través de personatges i visitant quatre enclavaments diferents de Petrer, hauran de guiar-se per les pistes indicades a través de codis QR per a anar resolent els diferents enigmes plantejats.

L’activitat s’ha programat per a este divendres 24 de novembre i per al divendres 15 de desembre, en horari de 18 a 20 hores, tenint l’Espai Blanc com a punt de trobada.

Per a la primera sessió d’este divendres 24 de novembre, els jóvens interessats

a participar-hi poden inscriure-s’hi fins al dijous 23 a través d’este enllaç

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoS70co_JXF6FNNuqtA0UJmQQfTjbA6GRb2q1qkerD3egRCA/viewform

Des de l’organització suggerixen portar roba i calçat còmode i el mòbil carregat

de bateria.

Els 3 primers equips a resoldre els enigmes tindran premi.