Gaspar Barrachina, nou president de la Comissió de Festes de la Santa Cruz de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Gaspar Barrachina Izquierdo ha sigut elegit nou president de la Comissió de Festes de la Santa Cruz, després de la renúncia de l’anterior president, Adrián Romero Montesinos.

Segons ha expressat el mateix Barrachina, als seus 29 anys, assumix el càrrec “amb molta il·lusió, però, alhora, amb una mica de por i incertesa per la responsabilitat”. En la nova directiva compta amb un equip de set set persones conformat per Beatriz Perpinñán, Chelo Santos, Paco Yáñez, Sonia Belmonte, Cristina Yáñez, Raquel Gonzálvez i Yolanda Uríos.

El nou president es marca com a objectiu “fer unes festes de la Santa Cruz més grans, participatives i inclusives, amb la finalitat de poder realitzar actes multitudinaris en els quals puga participar tota la gent que vulga, sense cap distinció”. Barrachina pretén que les festes no sols se centren en les Reines i Dames, sinó en Petrer i els seus ciutadans.

Des de la Comissió de Festes treballaran perquè la gent deixe de concebre aquestes festes com les d’un barri, i les senten com unes festes del poble de Petrer, per a això pretenen que les Festes de la Cruz continuen evolucionant i innovant, però sense perdre l’essència, fent-les sempre més atractives i adaptades als temps actuals.