2023-03-26 – Acte de lliurament de la Menció d’Honor al Mèrit Cultural Local a Juan Conejero

Publicada per Concejalía de Cultura el

Consulta toda la programación cultural

26/03/2023
12:00 h.

0

Centre Cultural
Centre Cultural
San Bartolomé, 5

2023-03-26 – Acte de lliurament de la Menció d’Honor al Mèrit Cultural Local a Juan Conejero

Centre Cultural
Diumenge 26 de març- 12 h


Conejero va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament de Petrer, a més de secretari i president de l’Associació Ornitològica i Silvestrista, membre fundador i tresorer de l’Associació de Veïns Pablo Picasso del barri de Salinetes i també vocal de la Societat Unió Musical de Petrer i membre del comité organitzador del centenari d’aquesta entitat. Des de setembre de 2013 és president de l’Associació per a la Cultura i l’Oci de la Tercera Edat (DELIMITE).

En el terreny fester, és fundador de la comparsa Moros Beduïns, ha sigut directiu durant trenta-dos anys exercint el càrrec de tresorer i vicepresident per a Assumptes Econòmics, i de 2003 a 2014, president de la comparsa i vocal nat de la Unió de Festejos de Sant Bonifaci, Màrtir, així com ponent de les comissions de Música, Artística i del Pregó, i responsable de les exposicions temàtiques organitzades per l’entitat festera. A més, durant diversos anys ha sigut compromissari de la Unió de Festejos Sant Bonifaci, Màrtir, i dos anys censor de comptes. En 2010 va ser capità de la comparsa Moros Beduïns, juntament amb la seua neta Celia. En 2005 va ser pregoner de les festes de la Santa Cruz, del barri de la Frontera.

Juan Conejero va nàixer en La Encina l’1 de gener de 1946 i a l’agost de l’any 1952, a l’edat de sis anys, va venir al costat dels seus pares i germanes a viure a Petrer. Professionalment, des dels tretze anys ha estat vinculat a la fabricació de talons per al calçat, i propietari des de 1982 fins a la seua jubilació en 2010 de l’empresa Tacocid SL.

2023-03-26 - Acte de lliurament de la Menció d'Honor al Mèrit Cultural Local a Juan Conejero

Centre Cultural Centre Cultural


Homenaje

  • No hay eventos en esta categoría

  • Consulta toda la programación cultural