2023-02-26 – Inscripció visites guiades a museus de la província – La dona: un passeig per la història i l’arqueologia

Publicada per Concejalía de Cultura el

Consulta toda la programación cultural

15/02/2023 - 23/02/2023
00:00 h.

0

Museu Dámaso Navarro
Museu Dámaso Navarro
C/ La Font, 1

2023-02-26 – Inscripció visites guiades a museus de la província – La dona: un passeig per la història i l’arqueologia

Termini d’inscripció ampliat


Formulari d’inscripció

ACTIVITATS FORMATIVES MUNICIPALS DE LA REGIDORIA DE CULTURA I PATRIMONI

AMPLIACIÓ DEL TERMINI D’INSCRIPCIÓ I PARTICIPACIÓ

EN LES VISITES GUIADES A MUSEUS DE LA PROVÍNCIA, ANUALITAT 2023
PROJECTE 
LA DONA: UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA I L’ARQUEOLOGIA

S’anuncia l’ampliació del termini d’inscripció en l’activitat formativa consistent en la visita guiada als museus arqueològics de Petrer, Alcoi i Alacant, per visualitzar els fons dels museus des de la perspectiva de l’arqueologia de gènere, analitzant el rol de la dona en la societats i cultures del passat, dintre del projecte “La dona: un passeig per la història i l’arqueologia”, fins a cobrir la totalitat de les places oferides, per ordre d’inscripció i amb el pagament previ de la taxa corresponent, en les següents dates i horaris:

Diumenge, 26 de febrer de 2023, de 10 a 14 hores: Museu Arqueològic i Etnològic “Dámaso Navarro” al carrer la Font, 1 de Petrer.
• Diumenge, 12 de març de 2023, de 10 a 14 hores: Museu Arqueològic Municipal “Camilo Visedo Moltó”, a la placeta del Carbó, s/n d’Alcoi.
• Diumenge, 26 de març de 2023, de 10 a 14 hores: Museu Arqueològic Provincial d’Alacant (MARQ), a la plaça Doctor Gómez Ulla, s/n d’Alacant.

– Monitors: Ruth Falcó Martí (arqueòloga coordinadora), José Daniel Busquier López (arqueòleg) i Patricia Rosell Garrido (doctora en Arqueologia i assessora científica).

– Participants: Públic en general, a partir de 16 anys, amb inscripció prèvia. El preu de 4,80 euros inclou el desplaçament amb autobús i visita als museus concertats. Places limitades: fins a 50 persones.

– Organització: Regidoria de Cultura i Patrimoni, a proposta de l’Associació Tiempos de Mujer, aprovat pel Consell Municipal de Cultura, en la sessió de data 12 de març de 2020, dintre del projecte “Proposa Cultura” de participació ciutadana i associativa en la programació municipal d’activitats culturals.

Per a més informació i inscripcions pot contactar amb la Regidoria de Cultura i Patrimoni en el Centre Cultural “Espai Blanc” (c/ Luis Chorro, 7 de Petrer), telèfon 966 989 409 i correu electrònic: cultura@petrer.es

ANUNCI

Formulari inscripció

 

2023-02-26 - Inscripció visites guiades a museus de la província - La dona: un passeig per la història i l'arqueologia

Museu Dámaso Navarro Museu Dámaso Navarro

  • No events in this location

  • Patrimonio Patrimonio

  • No hay eventos en esta categoría

  • Consulta toda la programación cultural