2023-02-11 – Teatre – Tricicle – ¡Por fin solo!

Publicada per Concejalía de Cultura el

Consulta toda la programación cultural

11/02/2023
19:30 h.

0

Teatre Cervantes de Petrer
Teatre Cervantes de Petrer
C/ Gabriel Payá, 18

2023-02-11 – Teatre – Tricicle – ¡Por fin solo!

Teatre Cervantes
Dissabte 11 de febrer – 19.30 h


QUÉ ES ¡POR FIN SOLO!
Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita a ¡POR FIN SOLO! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convéncer els seus socis de formar una companyia es va interessar en les seues nóvies (les nóvies d’ells), o com va aconseguir superar la seua última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van vore actuar amb Joan i Paco en un café teatre de Barcelona, o quan els van xuplar l’orella quan van estar actuant al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un Jumbo
quan tenia pànic de volar.

Este és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran vore perquè es compta els secrets d’una companyia molt volguda que ha fet rècord de públic allà on ha anat. ¡POR FIN SOLO! apareix en el moment més oportú com sí es tractara d’un “com es va fer” de la vida de Tricicle. És un espectacle basat en fets reals que farà riure aquells que vulguen saber més d’una companyia, que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.

¡POR FIN SOLO! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es conta, a través del gest i la paraula de Carles Sans, que perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, aconseguint una fantàstica empatia entre actor i espectadors. La seua expressivitat gestual i les seues històries faran gaudir els “triciclers”, perquè descobriran vivències molt divertides que encara no coneix ningú.

2023-02-11 - Teatre - Tricicle - ¡Por fin solo!

Teatre Cervantes de Petrer Teatre Cervantes de Petrer


Entradas 360 Entradas 360

  • No hay eventos en esta categoría

  • Consulta toda la programación cultural