Este diumenge el futur de la festa prendrà els carrers de Petrer en la desfilada infantil i l’homenatge a les rodelles

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La desfilada començarà a les 11.30 amb el boato de la comparsa Moros Fronterizos, acte que podrà seguir-se per les xarxes socials de l’Ajuntament i la Unió de Festejos

Com cada diumenge previ a la celebració de les festes de Moros i Cristians en honor de Sant Bonifaci, Màrtir, este diumenge 7 de maig, Petrer celebra la desfilada infantil i l’homenatge a les rodelles, un matí on els més xicotets de la festa prendran els carrers del municipi per a omplir-los d’il·lusió i alegria.

Serà a les 11.30 quan del començament la desfilada, que enguany obri el boato de la comparsa Moros Fronterers, recordant la commemoració del seu 50 aniversari en la festa. Després del boato, desfilaran les cinc comparses mores. El pas del bàndol cristià anirà precedit pel boato de la comparsa de Llauradors, amb referències a la celebració del seu 75 aniversari.

Una desfilada en el qual participen 12 bandes i agrupacions musicals i que tancarà el boato a les rodelles, precedint a la carrossa amb les 10 rodelles de 2023.

La desfilada discorrerà pel recorregut habitual: Brigadier Algarra, Leopoldo Pardines, País Valencià, Gabriel Payá, Cánovas del Castillo i c. Sant Bartomeu.

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE PER XARXES SOCIALS

Tant la desfilada infantil com l’acte d’homenatge a les rodelles podrà seguir-se a través de les pàgines de Facebook de l’Ajuntament de Petrer i de la Unió de Festejos, a partir de les 11.45 aproximadament.