Esports obri el termini de preinscripció per a l’escola d’estiu del poliesportiu municipal

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La preinscripció es podrà fer del dilluns 22 de maig al diumenge 4 de juny, en línia a través de la plataforma Sporttia, o presencial en el mateix poliesportiu municipal
L’Escola d’Estiu, amb 200 places oferides per a xiquets i xiquetes de  4 a 16 anys, tindrà lloc del 3 al 28 de juliol en el poliesportiu municipal

Un any més, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer ja està treballant en l’organització i preparació de l’Escola d’estiu en el poliesportiu municipal, en aquesta ocasió del 3 al 28 de juliol, per a la qual s’ofereixen un total de 220 places per a xiquets i xiquetes de 4 a 16 anys.

Enguany, a causa de les obres de reforma i modernització que s’estan duent a terme en la piscina coberta de Sant Ferran, totes les activitats de l’Escola d’estiu tindran lloc en el poliesportiu municipal i les piscines d’estiu.

Dilluns que ve 22 de maig s’obri el termini de preinscripció, fins al diumenge 4 de juny. Les famílies interessades a inscriure els seus fills o filles poden fer-ho en línia a través de la plataforma o l’app Sporttia; i també de manera presencial en el poliesportiu municipal, de dilluns a divendres de 8 del matí a 4 de la vesprada.

En el cas de la preinscripció en línia, una vegada s’ha accedit a la plataforma Sporttia, és necessari donar-se d’alta, buscar l’opció de Petrer i omplir totes les dades sol·licitades del menor participant. 

Finalitzat el termini de preinscripció i en el cas que les inscripcions superen la xifra de 200, el 9 de juny la Regidoria d’Esports realitzarà un sorteig públic per a determinar la lletra del primer cognom per al repartiment de les places disponibles. El mateix dia es farà públic el llistat d’admesos, i es penjarà en les piscines d’estiu per a consultar-lo. Tindran prioritat els xiquets i xiquetes empadronats a Petrer.

Les famílies els fills o les filles de les quals hagen sigut admesos, hauran de fer efectiu el pagament de la inscripció, que ascendix a 96,50 €, entre el 12 i el 23 de juny, a través de SUMA, i hauran de presentar el justificant de pagament per a confirmar la inscripció en el taulell del poliesportiu municipal o de les piscines d’estiu.