Esports obri a la reserva de qualsevol ciutadà el camp de futbol de gespa annexa al Barxell

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Com la resta de instal·lacions esportives municipals, la reserva es pot realitzar a través de la plataforma en línia o app Sporttia.

La Regidoria d’Esports ha incorporat a l’oferta d’instal·lacions esportives municipals que qualsevol veí o veïna pot reservar un nou espai, el camp de futbol de gespa 8, situat al costat del terreny de joc principal del Barxell.

Una instal·lació esportiva que, a partir de la setmana vinent, qualsevol veí o veïna interessada podrà reservar a través de la plataforma en línia o l’app Sporttia, sistema que l’Ajuntament de Petrer va activar al setembre de 2021 per a fer més senzilla i estalviar temps als veïns a l’hora de reservar les instal·lacions esportives municipals. L’adreça de la plataforma és www.sporttia.com i també es pot descarregar en el mòbil , disponible tant per a IOS com per a Android.

El preu de lloguer d’aquest espai esportiu, sobre la base de l’ordenança municipal, és de 9 euros/ hora.

Per a poder obrir aquesta instal·lació esportiva a la ciutadania en general, des de la Regidoria d’Esports s’ha coordinat amb la U. Petrelense per a bloquejar les hores en les quals el club fa ús del camp i poder obrir per a reserva la resta d’horaris.