El trinquet municipal es va inaugurar l’any 88 i després del seu cobriment total i posterior instal·lació del sistema d’il·luminació en la dècada dels 90 no havia sigut objecte d’una actuació tan important
Si la situació sanitària ho permet, està previst que es reòbriga la instal·lació amb una partida especial de pilota valenciana

La regidoria d’Esports està duent a terme obres de millora del trinquet municipal de pilota valenciana amb una inversió pròxima als 39.000 euros, dels quals el 80% provenen d’una subvenció de la Generalitat Valenciana, i el 20% restant d’una aportació de l’Ajuntament de Petrer.

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha subratllat que “des de fa més de 20 anys no es duia a terme cap actuació de millora d’aquesta envergadura en aquesta instal·lació esportiva tan mítica de la nostra ciutat, la qual cosa posa de manifest la nostra prioritat per continuar mantenint i millorant la gran quantitat d’instal·lacions esportives que tenim”, també ha afegit que, “per a poder emprendre l’obra, sol·licitàrem a la Generalitat una subvenció que ens va ser concedida el mes de juny passat”.

L’actuació, que va començar a la fi del passat mes d’octubre i es preveu que finalitze a la fi de novembre, consisteix en el sanejament i neteja del sostre, amb el cobriment, a més, de tota la coberta amb teles blanques especials per a augmentar la visibilitat de la pilota. També s’estan reparant clevills i desperfectes apareguts en els últims anys i es durà a terme el pintat de tota la instal·lació.

Aquesta instal·lació municipal, que es va inaugurar en 1988, no era objecte d’una actuació tan important des de fa més de 20 anys, quan, en la dècada dels 90, es va dur a terme el cobriment del trinquet i, posteriorment, la instal·lació del sistema d’il·luminació. Des de llavors, només s’havien dut a terme xicotetes reparacions i el pintat complet de la instal·lació.

L’edil ha indicat que “en tot moment hem tingut informat al club Pilota Valenciana de Petrer, que, durant aquest període, han traslladat els seus entrenaments i partides al frontó municipal de Sant Ferran”. També ha avançat que, en converses amb el club, “si la situació sanitària així ho permet, tenim idea d’organitzar alguna partida especial per a la seua reobertura, òbviament amb totes les mesures de seguretat i higiene pertinents”.

WordPress Video Lightbox Plugin