La 23 edició dels Premis Model planteja canvis per a convertir-se en un esdeveniment d’interés i utilitat per als empresaris del sector de la marroquineria.

En aquesta edició es repartiran 5.000 euros en premis.

La nova edició dels Premis Model comptarà amb un nou premi a la innovació, dotat amb 2.000 euros per al guanyador i 500 euros per al finalista.

La 23 edició dels Premis Model, que tenen una gran tradició i història a la nostra ciutat i en els quals sempre ha prevalgut la promoció de la ciutat i, sobretot, el disseny de bosses de mà, els Premis Model busquen convertir-se en un esdeveniment molt més complet que servisca per a formar l’empresariat i posar el focus en la millora i innovació en el sector.

Des de la regidoria s’està treballant per a fer-li un volt a la gala dels Premis Model i convertir-los en un esdeveniment d’interés i utilitat per als empresaris i que pose en valor al sector, qüestió que ja està consensuada amb els diferents grups polítics i els tècnics de l’Ajuntament, segons ha confirmat l’edil.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dia 18 d’octubre, culminant amb l’entrega de premis. En concret, els premis d’aquesta edició són: premi al millor disseny, dotat amb 2.000 euros al guanyador i 500 euros per al finalista de la categoria; premi a la innovació, de nova creació i que, segons el regidor, valorarà “que utilitze algun tipus de tècnica, materials o elements que siguen d’innovació”, també dotat amb 2.000 euros per al guanyador i 500 per al finalista.

El termini per a la presentació dels dissenys serà de l’1 al 4 d’octubre i l’entrega s’ha de fer a l’Oficina de Turisme, a la plaça de Baix, número 10. Les bases completes dels premis i la resta dels detalls es poden consultar en http://turismopetrer.es/wp-content/uploads/2017/04/bases-model-2019.pdf.

En les pròximes setmanes s’informarà amb més detall de les novetats que s’estan perfilant per a aquesta nova edició dels Premis Model.