Els Premis Model de Petrer aposten per la innovació amb la creació d’un premi específic al disseny més innovador

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La 23 edició dels Premis Model planteja canvis per a convertir-se en un esdeveniment d’interés i utilitat per als empresaris del sector de la marroquineria.

En aquesta edició es repartiran 5.000 euros en premis.

La nova edició dels Premis Model comptarà amb un nou premi a la innovació, dotat amb 2.000 euros per al guanyador i 500 euros per al finalista.

La 23 edició dels Premis Model, que tenen una gran tradició i història a la nostra ciutat i en els quals sempre ha prevalgut la promoció de la ciutat i, sobretot, el disseny de bosses de mà, els Premis Model busquen convertir-se en un esdeveniment molt més complet que servisca per a formar l’empresariat i posar el focus en la millora i innovació en el sector.

Des de la regidoria s’està treballant per a fer-li un volt a la gala dels Premis Model i convertir-los en un esdeveniment d’interés i utilitat per als empresaris i que pose en valor al sector, qüestió que ja està consensuada amb els diferents grups polítics i els tècnics de l’Ajuntament, segons ha confirmat l’edil.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dia 18 d’octubre, culminant amb l’entrega de premis. En concret, els premis d’aquesta edició són: premi al millor disseny, dotat amb 2.000 euros al guanyador i 500 euros per al finalista de la categoria; premi a la innovació, de nova creació i que, segons el regidor, valorarà “que utilitze algun tipus de tècnica, materials o elements que siguen d’innovació”, també dotat amb 2.000 euros per al guanyador i 500 per al finalista.

El termini per a la presentació dels dissenys serà de l’1 al 4 d’octubre i l’entrega s’ha de fer a l’Oficina de Turisme, a la plaça de Baix, número 10. Les bases completes dels premis i la resta dels detalls es poden consultar en http://turismopetrer.es/wp-content/uploads/2017/04/bases-model-2019.pdf.

En les pròximes setmanes s’informarà amb més detall de les novetats que s’estan perfilant per a aquesta nova edició dels Premis Model.

WordPress Video Lightbox Plugin