Els majors de Petrer organitzen una recollida d’aliments a favor de Creu Roja pel Dia de la Pau

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les donacions es poden entregar en el Centre Municipal Clara Campoamor del 23 al 27 de gener

De la mà de l’Escola de Majors de la Regidoria de Participació Ciutadana, les persones majors que participen en el programa han posat en marxa una recollida d’aliments no peribles a favor de Creu Roja per a commemorar d’una manera solidària el Dia de la Pau, que se celebra el pròxim 30 de gener.

Les persones interessades a sumar-se a esta iniciativa solidària poden entregar les seues donacions, des del dilluns 23 al divendres 27 de gener, en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, en les instal·lacions del Centre Municipal Clara Campoamor.

La regidora de Participació Ciutadana i Pau i Solidaritat, Juana Ochoa, ha recordat que “aquest és el tercer any en què els nostres majors promouen aquesta iniciativa que l’any passat va mobilitzar moltes veïnes i veïns de Petrer, i ha mostrat, una vegada més, el caràcter solidari de la nostra ciutat”. L’edil ha detallat que, ateses les indicacions de l’Assemblea local de Creu Roja, “els productes que més necessiten són productes d’higiene, oli, galletes, menjars preparats, conserves…” .

El lliurament de totes les donacions es faran a Creu Roja el mateix dia 30 de gener, celebració del Dia Escolar de la Pau i la No Violència.

Ochoa ha destacat que “aquesta és només una més de les moltes activitats que es duen a terme amb els nostres majors a l’Escola de Majors, un programa que té com a principal objectiu que els participants estiguen actius i se senten útils en la societat”.