Els quatre grups municipals de l’Ajuntament de Petrer (PSOE, PP, Ciutadans i Esquerra Unida) han condemnat les pintades insultants aparegudes aquest matí en les seus locals de socialistes i populars amb un mateix text. Aquest atac a la seu dels partits no és la primera vegada que es produeix, fa uns mesos la seu d’Esquerra Unida també va aparéixer amb cartells pegats amb missatges polítics insultants.

Els representants municipals han condemnat aquests fets i han expressat de manera conjunta la seua “voluntat de treballar a favor de la convivència i amb el degut respecte que mereixen totes les formacions polítiques en un sistema democràtic i plural”.

No cap ninguna classe de violència, tampoc la que s’expressa en forma de pintada en la qual s’insulta i s’abstrau el debat de les idees per la imposició d’un missatge que l’única cosa que fa és alimentar l’odi”, han indicat.

A més, subratllen que “la ciutat de Petrer sempre s’ha caracteritzat per constituir un espai de respecte i convivència” i han afegit que “comportaments reprovables com aquest, que atempten injustament contra les formacions polítiques i els veïns que les pateixen, no resulten admissibles des de cap punt de vista en una societat com l’actual que té en la tolerància un dels seus pilars fonamentals“.

A més, els grups municipals lamenten aquest tipus d’actes de vandalisme que provoquen despeses innecessàries no sols als partits polítics, sinó també a molts veïns ja que les pintades afecten també la façana de vivendes i edificis per la “desraó dels qui utilitzen la violència enfront del diàleg”.

WordPress Video Lightbox Plugin