El primer espectacle, “Reparte amor” d’Arritmados, tindrà lloc aquest diumenge 18 a les 18.00 hores amb entrades a la venda en instanticket

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Petrer ha presentat un total de sis actuacions per a les pròximes setmanes, quatre corresponents al “Festival Provincial d’Arts Escèniques Tardor 2020”, finançat per la Diputació d’Alacant, i dos espectacles locals.

Fernando Portillo, regidor de Cultura, ha volgut subratllar que “durant tot l’estiu, malgrat la complicada situació, la cultura ha continuat sent protagonista a Petrer amb totes les mesures de seguretat gràcies a Cultura al Carrer. Ara volem que, a poc a poc, els nostres espais escènics vagen recuperant la seua programació i per això, per a les pròximes setmanes, tenim previstos un total de sis espectacles teatrals”.

Ateses les indicacions sanitàries, tots els espectacles es realitzaran amb limitació d’aforament i amb les màximes mesures de seguretat i higiene.

El primer espectacle del “Festival Provincial d’Arts Escèniques Tardor 2020” pujarà el teló del Teatre Cervantes aquest diumenge, 18 d’octubre, a les 18.00 hores. La companyia valenciana Arritmados posa en escena “Reparte Amor”, una proposta de circ contemporani on la busca de la comicitat més absurda és el camí pel qual transiten les diferents tècniques circenses. Els seus dos personatges extravagants són el mitjà conductor per a expressar en escena la seua veu com a creadors.

El dissabte 7 de novembre, a les 20 hores, serà el torn de l’espectacle de teatre per a adults “DIKTAT”, de la companyia Col·lectiu Intermitent. L’obra gira entorn de la liquidació d’un compte pendent entre dos germans, tant emocional com ideològica, en la qual l’amor i el perdó són l’única solució possible per a trossejar els records i poder continuar vivint amb ells. El text, encara que inspirat en els esdeveniments que van tindre lloc en l’antiga Iugoslàvia, no parla d’un país en particular, sinó que el situa en un espai imaginari.

La dansa aèria, de la mà de la companyia Subcielo, prendrà l’escenari del Cervantes el dissabte 14 de novembre a les 20.00 hores. L’espectacle “El vuelo de Da Vinci” és una rondalla que evoca la fantasia col·lectiva de volar.

L’últim espectacle del “Festival Provincial d’Arts Escèniques Tardor 2020” està programat per al diumenge 22 de novembre a les 18.00 hores. “Primera volta al món”, de la companyia Desbaratats, és un espectacle de teatre infantil en valencià que rememora les aventures de Juan Sebastián Elcano, Fernando de Magallanes i tota la tripulació del vaixell que va aconseguir donar la primera volta al món.

Les entrades per als diferents espectacles del “Festival Provincial d’Arts Escèniques Tardor 2020” es podran adquirir a través d’instanticket. Per a l’espectacle d’aquest diumenge 18 ja estan a la venda (https://cutt.ly/teatrocervantes). El preu és de 5 € anticipada i 7 € en taquilla.

ESPECTACLES TEATRE LOCAL

La regidoria de Cultura també ha reprogramat dos espectacles locals que van haver de suspendre’s per la declaració de l’Estat d’Alarma.

El primer, “Vago”, de la companyia “Aquí te pillo, aquí teatro”, dirigit per l’actriu local Begoña Tenés, s’estrenarà el divendres 23 d’octubre a les 22.00 hores. “En qualsevol suburbi de qualsevol ciutat, el que té un poc més que l’altre mana. El dia a dia és una incertesa. El demà no està garantit. La Negra, Camacho, El Nene, Tute i Mili mostren una realitat quotidiana que a ningú ens agrada saber ni tan sols que existeix, encara que tots la coneixem”. Les entrades, al preu únic de 5 €, es poden adquirir en instanticket (https://cutt.ly/teatrocervantes).

El divendres 30 d’octubre, a les 22.00 hores, al Centre Cultural, la companyia Impro Radio Show & La Coherencia Teatro presenten “Comedia improvisada ON AIR”, amb entrada única a 3 €. Es tracta d’un espectacle d’improvisació “fresc, canalla i diferent”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin