Elia Barceló estarà este divendres a Petrer per a una trobada amb els seus lectors

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Serà a les 19.00 hores al Centre Cultural, dintre de l’activitat “Llegim als pobles” i l’escriptora presentarà el seu últim llibre “Amores que matan”

Aquest divendres 28 d’abril, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural de Petrer, l’escriptora eldenca Elia Barceló tindrà una trobada amb els seus lectors i amb totes les persones interessades a través de la iniciativa cultural “Llegim als pobles”.

La que és considerada una de les escriptores més versàtils de la narrativa espanyola i una de les autores de major prestigi en l’àmbit de la fantasia, la intriga i la ciència-ficció, arriba a Petrer per a presentar la seua última obra, “Amores que matan”.

Amores que matan és la segona novel·la de la sèrie de novel·la negra mediterrània que Elia Barceló va començar amb Muerte en Santa Rita. Antics i nous personatges es troben en un relat que parla d’amor, de memòria i de família, i que reivindica el paper oblidat de tantes dones al llarg de la història de l’art.

Elia Barceló ha sigut traduïda a vint idiomes amb gran èxit de públic i crítica, i s’ha consolidat com una de les veus espanyoles més internacionals de la narrativa actual. Durant molts anys va ser professora d’Estudis Hispànics en la Universitat de Innsbruck, a Àustria. Ara es dedica a l’escriptura a temps complet.