Dímelo cantando” és el títol de l’espectacle, este dimecres 22 de desembre a les 21.00 al Teatre Cervantes

A causa de les obres al carrer Gabriel Payá, l’accés al teatre es farà pel carrer Luis Chorro, a través de l’Espai Blanc

Este dimecres 22 de desembre, a les 21.00 hores, 23 actrius i actors del taller municipal de teatre de Petrer pujaran a l’escenari del Teatre Cervantes de Petrer per a posar en escena el seu espectacle nadalenc, titulat “Dímelo cantando

Sota la direcció de l’actriu i directora local Begoña Tenés, oferiran un espectacle on l’humor, a través de monòlegs i xicotetes escenes, és l’element predominant, “el gran protagonista”, en paraules de Tenés.

Tenés, que no ha volgut avançar massa de l’espectacle, ha recordat, referint-se als actors, que “ells mateixos han escrit i creat els seus propis monòlegs i escenes i alguna sorpresa que sempre hi haurà durant l’espectacle”. Ha afegit que “és una molt bona oportunitat per a riure i passar una bona estona”.

A causa de les obres del Pla d’Acció per a la revitalització del centre urbà al carrer Gabriel Payá, l’entrada al Teatre Cervantes serà pel carrer Luis Chorro, l’accés habitual de la Regidoria de Cultura.

El taller municipal de teatre, que va començar el curs al final del passat mes de setembre, compta amb dos grups de treball, un d’iniciació i un altre d’avançat. El grup d’iniciació el formen 6 persones, mentres que el grup d’avançat està integrat per 17 persones. Just un dia després de l’espectacle de Nadal, el grup d’avançat té previst la lectura del guió de l’obra de teatre que estrenaran al juny de 2022, guió que ha escrit l’actor i director elder Juan Antonio Moreno.

L’entrada a l’espectacle “Dímelo cantando” és gratuïta i lliure (fins a completar aforament), és a dir, no és necessari traure entrada ni inscripció prèvia. D’acord amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, l’ús de mascareta és obligatori.