Els grups de teatre dirigits per Begoña Tenés tancaran el curs amb la representació de les obres: “En mi patio también tiende Lorca” i “El Día de la Paz”

La segona edició del Taller municipal, que enguany ha comptat amb 35 membres, tornarà al setembre

El taller de teatre municipal de Petrer tanca el curs amb dos espectacles que se celebraran al Centre Cultural i al Teatre Cervantes els dies 12 i 22 de juny. Un taller que, segons la seua directora, Begoña Tenés, “ha complit les expectatives quant a matriculació”; ja que en concret han passat un total de 35 alumnes entre els grups d’iniciació i avançat.

El 12 de juny a les 21.00 hores al Centre Cultural de Petrer, actuarà el grup d’iniciació, format per 10 dels 12 actors i actrius que l’integren, amb la creació “En mi patio también tiende Lorca”, una mostra d’escenes de diferents obres de teatre en la qual es filen la comèdia i el drama. La mostra serà gratuïta i en ella es representaran escenes de les obres de Lorca, Sergi Belbel, Francesc Sanguino o Manuel Benito.

D’altra banda, el grup avançat, que compta amb 23 membres, actuarà el 22 de juny a les 20.00 hores amb “El Día de la Paz” al Teatre Cervantes i les entrades es podran adquirir a un preu de 5 €. L’obra és un espectacle de comèdia amb molt de ritme escrita per Víctor Santos i que es desenvolupa a l’interior d’un col·legi de monges on la celebració del Dia de la Pau es veurà alterada per les diferents disputes que tindran lloc.

Respecte al tancament del curs, Tenés ha afirmat que, a pesar que el taller de teatre finalitza amb aquestes representacions, és molt probable que “el mes de juliol o potser primers de setembre” es realitze algun curs monogràfic més, “que està encara per confirmar”. D’aquesta forma, els i les alumnes podran seguir en actiu fins al mes de setembre, quan s’inicie el nou curs del Taller municipal de Teatre.

WordPress Video Lightbox Plugin