El taller de teatre de Participació Ciutadana de Petrer estrenarà per primera vegada una obra de teatre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Els i les alumnes del Centre Clara Campaoamor representaran “No es un chucho, es un bebé” al Centre Cultural el dissabte 29 de juny a les 17.30 hores

El taller de teatre del Centre de Participació Ciutadana Clara Campoamor de Petrer estrenarà l’obra “No es un chucho, es un bebé” el pròxim 29 de juny al Centre Cultural a les 17.30 hores. Es tracta d’una comèdia d’embolic protagonitzada pels 16 alumnes del taller, on els malentesos portaran als membres d’una mateixa família a viure tot tipus d’escenes. Està escrita per Tomás Martínez, alumne del taller, i dirigida per Anna Alba.

En aquest sentit, la directora ha assegurat que l’obra “és molt divertida” i ha animat a tothom a veure-la. Així mateix, també ha recordat que l’entrada és gratuïta i s’ha mostrat “molt il·lusionada i molt orgullosa del grup de teatre” per animar-se a representar una obra, d’una hora de duració, per primera vegada i que han preparat amb poc temps d’antelació. Cal recordar que el taller de teatre va començar el passat 14 de març i s’impartia els dijous durant 1 hora i mitja.

Des de Participació Ciutadana s’ha animat a tothom a assistir i s’ha fet menció a la resta dels 11 tallers que, durant el mes de juny, també estan finalitzant. Cursos entre els quals es troben balls de saló, arts decoratives, pilates, pintura a l’oli, ioga o escacs i dels quals es beneficiaran un total de 235 persones al llarg de l’any.

A partir de setembre es tornaran a oferir aquests mateixos tallers, que es programaran en funció de la demanda. En total, s’han preparat 14 tallers amb els quals es pretén que Petrer compte amb una oferta formativa i d’oci àmplia, adaptada a tots els gustos.