El poliesportiu de Sant Ferran patix robatori de cablejat que obliga a paralitzar l’activitat esportiva

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La Regidoria d’Esports està considerant diferents opcions per a millorar la seguretat del recint, ja que no és la primera vegada que patix acts de vandalisme

El passat cap de setmana, el poliesportiu de Sant Ferran de Petrer va patir actes vandàlics amb el robatori de cablejat, la qual cosa ha obligat a paralitzar l’activitat esportiva del recinte en deixar les torres d’il·luminació i els vestuaris sense llum.

Des que es van iniciar les obres de remodelació de la piscina coberta el mes d’octubre passat, no és la primera vegada que esta instal·lació municipal patix actes vandàlics i robatoris. De fet, esta és la tercera ocasió que és objecte de  sostraccions.

Des de la Regidoria d’Esports, a més de denunciar els fets davant la Policia Nacional i gestionar amb la Policia Local la intensificació de la vigilància, han començat a considerar diferents opcions per a millorar la seguretat del recinte.

Ahir a primera hora els tècnics de la regidoria van informar els diferents clubs afectats de la impossibilitat d’utilitzar la instal·lació pel tall de llum. El personal de la Regidoria de Serveis Generals està treballant durant tot el dia per a tractar que les pistes d’aquest espai esportiu puguen tornar a funcionar amb normalitat a partir de demà, dimecres 8 de març.

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha expressat el seu “malestar per esta mena d’actes vandàlics que al final acaben afectant a totes les veïnes i veïns que diàriament utilitzen estes instal·lacions esportives”.