El periodista Jesús Maraña i la consultora de criança Míriam Tirado entre els conferenciants de la 35a edició de la Tardor Cultural

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El cicle de conferències més longeu de la província comença divendres que ve 14 d’octubre i portarà fins a Petrer a 5 conferenciants de primer ordre

 

Divendres que ve 14 d’octubre començarà la 35a edició del cicle de conferències Tardor Cultural, una iniciativa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Petrer i l’Obra Social de Caixapetrer amb la col·laboració de la Seu universitària de Petrer.

Fernando Portillo, regidor de Cultura, l’ha catalogat com “un dels cicles de conferències més prestigiosos de la província d’Alacant i el més prolongat en el temps per la qualitat de les conferències”, i ha recordat que durant els seus 35 anys d’història, Petrer ha acollit més de 400 conferències de persones tan rellevants com “el Cardenal Tarancón, Manual Fraga, Carmen Alborch, Cayo Lara, Pedro Zerolo, Forges, Juan José Millás, Pedro Piqueras, Federico Mayor Zaragoza, el jutge Garzón, el jutge Joaquim Bosch…”.

Per part seua, Ramón Blanquer, representant de l’Obra Social Caixapetrer, ha assenyalat que “hem de felicitar-nos tots perquè mantindre 35 anys ha sigut segur gràcies al bon acolliment que ha tingut aquest cicle de conferències, aquesta aposta per la cultura”. Blanquer també ha ressaltat per a aquest èxit l’“actualitat i la varietat en la temàtica” de les conferències.  

La 35a edició de la Tardor Cultural portarà fins a Petrer el director d’Infolibre Jesús Maraña Marcos; a la consultora de criança Míriam Tirado Torrás; al periodista mediambiental José María Montero Sandoval; al fotògraf Gervasio Sánchez Fernández; i a la corresponsal de guerra Mónica García Prieto. Totes les conferències tindran lloc els divendres, a les 20.00 hores, en la sala d’actes de Caixapetrer.

La primera conferència, prevista per al divendres 14 d’octubre, serà la de José María Montero Sandoval, titulada “Quan el planeta emmalaltix”. Una setmana després, el divendres 21 d’octubre, serà la consultora de criança Míriam Tirado Torrás la que parlarà de “Límites conscientes, aprende a establecerlos y crecer con ellos”.

El divendres 28 d’octubre, el fotògraf Gervasio Sánchez Fernández centrarà la seua conferència en “Los ojos del dolor”. El divendres 4 de novembre, Mónica García Prieto oferirà la conferència “Ucrania, una guerra medieval con tecnología del siglo XXI”. Tancarà el cicle, l’11 de novembre, Jesús Maraña Marcos, amb “Periodismo y democracia en tiempos de incertidumbre”.