El pasdoble Petrel podrà seguir-se a través de pantalles gegants als Jardins Alcalde Vicente Maestre i, com a novetat, en el Passeig de l’Esplanada

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’empresa Tora Liu Wines, del grup Elegance Supreme, col·labora amb la Unió de Festejos assumint el cost d’este dispositiu audiovisual especial en el començament de les festas de Moros i Cristians el pròxim diijous 11 de maig.

Per segon any consecutiu i després de les opinions favorables del primer any de l’Entrada de Bandes en el seu nou emplaçament dels jardins de l’antiga Esplanada, els Moros i Cristians donaran el seu tir d’eixida, amb la interpretació del pasdoble “Petrel”, des dels citats Jardins Alcalde Vicente Maestre i, a més, de nou, amb un operatiu audiovisual especial amb pantalles gegants perquè ningú es perda un dels “moments més emotius i emocionants de la festa”, en paraules de l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro. 

De nou, l’empresa local Elegance Supreme, del conegut empresari local establit a la Xina Javier Torà, a través de la seua nova marca Tora Liu Wines, col·labora amb l’entitat festera assumint el cost de dita operativa especial que enguany, com a novetat, a més de les pantalles dins dels jardins, comptarà amb una pantalla gegant situada al Passeig de l’Esplanada, com ha explicat el president de la Unió de Festejos, Enrique Rubio, que ha aprofitat per a agrair a l’empresa, subratllant que “sempre estan fent costat al poble de Petrer i als seus festers”.

Lorda Torà i Francisco Esteve, en representació de l’empresa, han destacat que “és un honor poder formar part d’aquest acte tan especial per a tots els festers i poder ajudar amb la nostra marca, una nova marca de vins que estem fent la família, Tora Liu Wines”. Lorda ha explicat que “el meu avi ja va fer el seu vi i volem donar-li eixe impuls en homenatge a ell”.

Per part seua, l’alcaldessa de Petrer ha dit, amb referència a l’empresa, que “han demostrat que han estat a les dures i a les madures. Van estar en els pitjors moments de Petrer, a l’inici de la pandèmia, quan la pandèmia ens va assotar fortament, amb aquesta donació de màscares; i estan en els millors moments, com és en aquesta explosió de goig i alegria amb eixa meravellosa Entrada de Bandes”.

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE PER XARXES SOCIALS

La interpretació del pasdoble Petrel als Jardins Alcalde Vicente Maestre podrà seguir-se també, de manera en línia, a través de les pàgines de Facebook d’Ajuntament de Petrer, Turisme Petrer i Unió de Festejos.