En la seua estrena al juny de 2021 a Petrer va penjar el cartell de “no hi ha entrades” i ha tingut un gran èxit d’assistència en el seu pas per Elda i Monòver

Diumenge que ve, 30 de gener, a les 18.30, el Teatre Cervantes de Petrer tornarà a acollir la representació del musical “La Llamada” de la mà del grup de teatre local Teatrando Producciones, actuació organitzada per la Regidoria d’Infància i Joventut dins del seu programa d’oci educatiu i amb un fi benèfic a favor de l’Assemblea Local de Creu Roja de Petrer.

Després de l’“acolliment bestial” de la primera representació, “ja que en cosa d’una hora es van esgotar totes les entrades”, segons ha subratllat el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, el Teatre Cervantes serà de nou escenari de la posada en escena del musical original de Javier Calvo i Javier Ambrossi, actuació que servirà de tancament a la gira del primer projecte gestat per Teatrando Producciones.

El regidor s’ha referit al “talent jove” que hi ha darrere de tota la gent que integra Teatrando Producciones i al “component solidari” com a pilars fonamentals per a “continuar apostant per este projecte des de la regidoria”, que entronca amb els objectius de la regidoria de promoure, a través del seu programa d’oci educatiu, activitats que repercutisquen en la millora del benestar dels joves del municipi gràcies al foment de valors solidaris, l’associacionisme, l’oci de qualitat i crear espais de creació, socialització i convivència que donen suport als seus interessos.

Es tracta d’una actuació solidària, en col·laboració amb Creu Roja Petrer, amb la finalitat de contribuir al programa de distribució i lliurament d’aliments i béns de primera necessitat de l’associació. En este cas, es posa en marxa la “recollida litre solidari” com oli, llet, suc, sopa… L’edil ha remarcat que “des de Creu Roja ens han fet molt de recalcament en això perquè actualment eixes són les necessitats que té la població més vulnerable”.

Aitor Juan, un dels directors de l’obra, ha afegit que “repetim esta obra per quarta vegada, després d’haver-la estrenat a Petrer i tornem a Petrer perquè va tenir un gran acolliment, ja no sols a Petrer, sinó en totes les funcions que hem tingut”, i ha aprofitat per a “donar les gràcies a la Regidoria de Joventut per donar-nos eixe suport”.

El director ha avançat que “la productora Teatrando seguix avant i pròximament hi haurà nous projectes”.

Lucía Poveda, actriu del repartiment, ha animat la gent a anar al teatre el diumenge 30 de gener, ja que “hi ha molta faena darrere, ho fem amb totes les ganes, amb les mateixes de la primera”, i ha assegurat que “la gent que vinga s’ho passarà súper bé”.

Les entrades per a l’obra, gratuïtes, ja es poden adquirir a través d’https://entradas360.com/espectaculo/14348-la-llamada. El dia de l’obra serà necessari presentar l’entrada adquirida i entregar un litre solidari que Creu Roja recollirà en l’entrada del teatre.

INFORMACIÓ DEL REPARTIMENT

REPARTIMENT

Lucía Poveda: Susana Romero
Lucía del Olmo: María Casado
Pablo Merino: Dios
Pepa Sarrió: Bernarda de los Arcos
Alba Santos: Milagros

MÚSICS

Aarón Cerdán: guitarra
Antón García: baix
Jose Vera: teclat
Samuel González: Bateria

WordPress Video Lightbox Plugin