El diumenge 26 se celebra l’acte de lliurament de la Menció d’Honor al Mèrit Cultural Local a Juan Conejero

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

En un acte al Centre Cultural a les dotze del migdia

Diumenge que ve 26 de març, a les 12 del migdia al Centre Cultural, se celebra l’acte de lliurament de la  Menció d’Honor al Mèrit Cultural Local a Juan Conejero. El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha indicat que “és innegable que té un full de serveis, com se sol dir, en el qual el teixit social i cultural li deu molt als seus anys de servei i de treball i eixe és el motiu d’entregar-li aquest reconeixement”.

Conejero va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament de Petrer, a més de  secretari i president de l’Associació Ornitològica i Silvestrista, membre fundador i tresorer de l’Associació de Veïns Pablo Picasso del barri de Salinetes i també vocal de la Societat Unió Musical de Petrer i membre del comité organitzador del centenari d’aquesta entitat. Des de setembre de 2013 és president de l’Associació per a la Cultura i l’Oci de la Tercera Edat (ACOTE).

En el terreny fester, és fundador de la comparsa Moros Beduïns, ha sigut directiu durant trenta-dos anys exercint el càrrec de tresorer i vicepresident per a Assumptes Econòmics, i de 2003 a 2014, president de la comparsa i vocal nat de la Unió de Festejos de Sant Bonifaci, Màrtir, així com ponent de les comissions de Música, Artística i del Pregó, i responsable de les exposicions temàtiques organitzades per l’entitat festera. A més, durant diversos anys ha sigut compromissari de la Unió de Festejos Sant Bonifaci, Màrtir i dos anys censor de comptes. En 2010 va ser capità de la comparsa Moros Beduïns, juntament amb la seua neta Celia. En 2005 va ser pregoner de les festes de la Santa Creu, del barri de la Frontera.

Juan Conejero va nàixer en La Encina l’1 de gener de 1946 i a l’agost de l’any 1952, a l’edat de sis anys, va venir amb els seus pares i germanes a viure a Petrer. Professionalment, des dels tretze anys ha estat vinculat a la fabricació de tacons per al calçat, ja que va ser propietari des de 1982 fins a la seua jubilació en 2010 de l’empresa Tacocid SL.