El cotreball social El Teixidor de Petrer impartirà tallers gratuïts per a millorar les competències professionals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La regidoria de Desenvolupament Econòmic ha presentat hui els nous tallers que impartiran els membres del Teixidor 2019

La regidoria de Desenvolupament Econòmic de Petrer ha presentat hui els nous tallers gratuïts que impartiran les persones que formen part del cotreball social El Teixidor 2019.

Es tracta de formació no reglada que constarà d’un dia de teoria i un altre de pràctiques en el qual els participants podran millorar les seues competències professionals en diferents àmbits.

Com a novetat enguany els emprenedors donaran cursos de manera gratuïta a la gent, qüestió que forma part del que és el retorn social del cotreball social El Teixidor.

En concret s’han programat cinc tallers que s’impartiran entre abril i juny i que giraran al voltant del posicionament de les empreses en internet, l’interiorisme de baix cost, videojocs i esports electrònics, intel·ligència emocional i tècniques per a empreses de moda i calçat.

Les persones interessades en els tallers hauran d’apuntar-se des de la pàgina web de petreremprende.es aproximadament un mes abans de cada curs.

Tots aquests projectes beneficiaran al conjunt de la ciutat de Petrer, ja que són precisament les persones que participen en aquest cotreball social les que faran de mentors oferint classes i cursos de formació, encara que es continuarà mantenint la part de col·laboració amb les entitats socials.