El Club Voleibol Petrer-Villena confirma que estarà en la màxima categoria nacional de lliga amb el suport dels dos ajuntaments

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’alcaldessa Irene Navarro ha felicitat el club per la seua inscripció en la màxima categoria, la qual cosa és un “fet històric per a Petrer”

El Club Voleibol Villena-Petrer ha confirmat hui oficialment la seua inscripció en la Superlliga 1, la màxima categoria nacional d’aquest esport, tal com ha anunciat Tino Callado, entrenador, president del Voleibol Petrer i alma mater d’aquest projecte. Per la seua banda, Néstor Marco, president del Voleibol Villena, amb el qual estan fusionats, ha agraït als dos ajuntaments “la implicació que han tingut des del primer minut i fer possible que això tire avant, ja que sense ells seria impossible pel cost que suposa jugar en la màxima categoria”. 

Cada ajuntament esponsoritzarà el club amb 50.000 €, a més d’altres institucions i empreses privades que també seran patrocinadors com Cableworld, la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, SUMA i diversos empresaris xicotets que formaran part del projecte. Tino Callado ha indicat que “continuem buscant més patrocinadors, ja que hem aconseguit el 70% de l’objectiu econòmic que ens permet eixir amb totes les garanties, encara que ens agradaria poder fitxar 3 o 4 jugadors, per a la qual cosa necessitem ampliar els patrocinadors”.

A més, el mateix col·legi Santo Domingo Savio patrocinarà l’equip que va sorgir fa més de dues dècades d’este centre de la mà de Tino Callado,  i on s’ha fet l’anunci oficial de la seua participació comptant amb la presència de l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, de les regidores de Petrer i Villena, Patricia Martínez i Maite Gandia, respectivament, així com de directius i cos tècnic del club. El director del col·legi, Juan C. Martínez Cañabate, ha indicat que “és un orgull” que l’equip haja arribat al més alt”.

Per la seua banda, l’alcaldessa ha expressat de nou la seua felicitació i el de tota la corporació municipal per “aquest assoliment històric per a l’esport de Petrer, ja que és la primera vegada que un equip de la població aconseguix ascendir a la màxima categoria”, i ha subratllat que “estem molt contents d’estar al vostre costat perquè continueu aconseguint èxits com ho esteu fent”.