El Club Bàsquet Petrer busca crear el primer equip de persones amb diverses capacitats a la comarca

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La nova iniciativa d’oci esportiu per a persones amb diverses capacitats compta amb el suport de l’Ajuntament de Petrer, la Fundació Lucentum i l’Obra Social Caixapetrer

 

El Club Bàsquet Petrer s’ha marcat com a objectiu per a la pròxima temporada esportiva la creació d’un equip de persones amb diverses capacitats, que seria el primer de la comarca, tal com han anunciat aquest matí la regidora d’Esports, Patricia Martínez, i el col·laborador del club i  director de programes Erasmus en Fundació Lucentum, Daniel Martínez. Es tracta d’una nova opció d’oci esportiu per a persones amb diverses capacitats

L’edil ha donat les gràcies a Dani, al Club Bàsquet Petrer i a la Fundació Lucentum “perquè s’estan marcant un objectiu que fa falta a la comarca, formar un equip de bàsquet de persones que estan molt motivades que puga entrenar-se i competir”. Així mateix, ha expressat “el suport institucional” amb la cessió de les instal·lacions de Sant Jerònim per als entrenaments.

Per part seua, Daniel Martínez ha subratllat que es tracta d’una idea que “naix i es desenvolupa el Club de Petrer” i ha explicat que va sorgir arran del campus internacional de bàsquet adaptat que, de la mà del projecte Erasmus de la Fundació Lucentum, va tindre lloc el passat Nadal a Petrer, i que va reunir 83 esportistes d’Anglaterra, Suècia, Bulgària i Espanya. “És l’estela que ha deixat eixe projecte”, ha qualificat Daniel.

Les persones interessades, de qualsevol edat, han d’acostar-se fins a la pista coberta del poliesportiu de Sant Jerònim els dilluns 12 o 26 de juny, a les 18.45; o els dimecres 14 o 28 de juny, a les 19.45. A través d’aquestes sessions inicials, el club treballarà amb les persones interessades per a veure les seues condicions i començar a crear l’equip, amb la idea que “d’ací uns mesos, quan l’equip estiga format, poder fer xicotets tornejos, partits…”, ha explicat Daniel.

El director de programes Erasmus ha avançat que tant a través d’este com del club ja s’han posat en contacte diverses persones interessades. I també ha avançat que l’entrenadora serà Raquel Mira, “entrenadora amb àmplia experiència esportiva i, a més, formadora ocupacional”.

Les persones interessades poden ampliar la informació o mostrar el seu interés a través del correu electrònic erasmus@fundacionlucentum.com o del telèfon de Daniel Martínez, 627 05 44 27.