El castell i el Casal de la Joventut seran els escenaris del “terror” en la Nit de Difunts de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les regidories de Cultura i d’Infància i Joventut han preparat diferents activitats per a xicotets, jóvens i adults des de les 5 de la vesprada fins a la 1 de la matinada

 

Les regidories de Cultura i d’Infància i Joventut es donen la mà per a oferir una Nit de Difunts amb activitats per a tots els públics el dilluns 31 d’octubre a Petrer, “una programació ben àmplia que aborde tot el ventall d’edats i que totes i tots puguem gaudir d’aquesta important nit”, en paraules del regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz. 

En el cas de la Regidoria de Cultura, de la mà del taller municipal de teatre que dirigix l’actriu Begoña Tenés, el terror tornarà al castell-fortalesa de Petrer amb l’espectacle “Érebo, el vertedero de almas”. Fernando Portillo, regidor de Cultura, ha recordat que abans de la pandèmia, en 2018, quan va començar el taller municipal de teatre a Petrer, ja es va muntar un espectacle al castell.

Begoña Tenés ha subratllat que “ens hem llançat a l’aventura de preparar un espectacle al castell amb 24 actors i actrius dels dos grups del taller, ‘Érebo, el vertedero de almas’, un espectacle de terror pensat per a adults a partir de 14 anys”.

Sense revelar massa de l’espectacle, Tenés ha avançat que “el públic s’endinsarà en un món fantàstic, el lloc on han anat a parar els humans després de no haver sabut conviure entre nosaltres i, al final, hi ha ànimes brutes i ànimes netes i vorem què passa amb eixes ànimes”. 

L’espectacle podrà gaudir-se en passes, cada 30 minuts, entre les 21.00 hores i la 1, amb 25 persones per passe. Les entrades, al preu simbòlic de 2 euros, es poden adquirir a través de la pàgina web https://petrer.es/events/2022-10-31-erebo-el-vertedero-de-almas/ 

Per la seua banda, la Regidoria d’Infància i Joventut, al costat de l’associació col·laboradora Azarkia Rol en Vivo, ha organitzat dos tipus d’activitats “sense perdre l’essència que tots els anys ens ha caracteritzat que són eixos passatges del terror i eixa Mansió Fasegura que organitzem en el Casal de la Joventut”, ha precisat el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz.

Per a un públic infantil, s’han previst dues activitats. D’una banda, a les 18.00 hores, al parc del Poliesportiu Municipal Gedeón i Isaías Guardiola, un contacontes de Halloween a càrrec d’Alexandre Morera de Va de Cuentos. Una activitat amb entrada lliure, si bé amb control màxim d’aforament, que està enfocada a la creativitat, les emocions, la igualtat… i la diversió dels i les més xicotets i xicotetes.

I, entre les 17.00 i les 19.00, en el Casal de la Joventut, un passatge del terror per al públic infantil. Esta activitat requerix inscripció prèvia en línia.

Serà a partir de les 19.00 quan el passatge del terror de la “Mansió Fasegura” s’òbriga a un públic juvenil i adult, amb passes de 5-10 persones cada 20 minutos aproximadament. Enguany, de la mà de Azarkia Rol en Vivo, serà un passatge del terror interactiu. Com ha explicat Alejandro de Azarkia, “li farem un canvi al format del passatge del terror en el qual els grups també hauran d’interactuar amb diferents personatges que proposaran proves, enigmes… per a poder completar el recorregut”. L’activitat es prolongarà fins a passada la mitjanit.

La Regidoria de Joventut posa a disposició els seus diferents canals de contacte (xarxes socials, Whatsapp 687 224 881 i el correu juventud@petrer.es) per a ampliar la informació. També de manera presencial en el Casal de la Joventut.