Aquest diumenge 7 de juliol a les 19.30 hores s’inaugura aquesta activitat que organitza la regidoria de Participació Ciutadana, que enguany comptarà amb dues jornades extraordinàries a l’agost

El «Ball popular» del Campet que organitza la Regidoria de Participació Ciutadana de Petrer s’inaugura aquest diumenge 7 de juliol a les 19.30 hores. Una activitat que enguany celebra el seu desé aniversari i que es realitzarà els diumenges, 7, 14, 21 i 28 de juliol de 19.30 a 22.30 hores. A més, aquesta edició comptarà, de manera extraordinària, amb dues jornades més els diumenges 4 i 11 d’agost en el mateix horari.

El ball, que està enfocat a majors, se celebra de manera habitual tots els dissabtes de 17.30 a 20.30 hores al Centre Social Juan Millá des de fa 10 anys i d’ell es beneficien més de 120 persones. Però amb l’arribada de l’estiu es trasllada al Campet i s’adapta el repertori a tots els públics, per la qual cosa s’interpreten des de pasdobles, cúmbies i boleros fins a cançons del POP actual.

És una activitat que disfruten una quantitat gran de veïns i veïnes de Petrer i d’altres poblacions pròximes. Arriben, fins i tot a acudir fàcilment unes 500 persones a disfrutar del «Ball popular» del Campet, ha assegurat, Leandro Hernández, músic encarregat de l’activitat. Una cosa que es deu, al fet que és totalment obert i participatiu perquè qualsevol que tinga ganes puga passar una estona agradable mentre disfruta de música en directe”.

WordPress Video Lightbox Plugin