El 20 i 21 de setembre els veïns de Petrer podran inscriure’s per al sorteig dels bons consum

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Podran fer-ho, o bé en línia a través de www.petrer.es/bonos, o bé presencialment per a persones majors de l’anomenada “bretxa digital” en l’Espai Blanc i en el centre municipal Clara Campoamor

El dimecres 20 i el dijous 21 de setembre, els veïns i veïnes empadronats a Petrer podran inscriure’s per a participar en el sorteig que decidirà les persones beneficiàries del primer paquet de bons consum, amb un màxim de 100 euros per persona, que impulsa la Regidoria de Comerç amb una subvenció de la Diputació d’Alacant.

La inscripció pot realitzar-se en línia a través del web www.petrer.es/bonos o, per a les persones majors de l’anomenada “bretxa digital”, de manera presencial en dos espais municipals diferents, l’Espai Blanc i el centre municipal Clara Campoamor. L’horari de la inscripció presencial serà de 09.30 a 14.30 i de 15.30 a 18.00.

Amb totes les persones inscrites, el dia 27 de setembre es durà a terme el sorteig a l’Ajuntament que decidirà les persones beneficiades, i es publicarà el resultat del sorteig en la pàgina web de l’Ajuntament de Petrer el divendres 29 de setembre.

El resultat del sorteig generarà, en primer lloc, la llista de beneficiaris i es generarà una llista de reserva. Els beneficiaris que hagen obtingut bo rebran a través de correu electrònic una confirmació de tindre accés a l’aplicació per a la descàrrega dels bons. En el cas de la bretxa digital, es podran recollir els dies 2 i 3 d’octubre de manera presencial en el centre municipal Clara Campoamor, i, a partir del 4 d’octubre, en les oficines de la Regidoria de Comerç i Consum, al carrer Alfons XII, 7.

Els bons començaran a estar en vigor el dia 2 d’octubre de 2023 i tindran una validesa de 7 dies. Finalitzada la vigència dels bons, aquells que no hagen sigut canviats s’anul·laran i tornaran a estar en circulació per ordre de llista de reserva i estos nous bons tindran una validesa de 7 dies i així successivament fins a esgotar el nombre de bons o fins a la data de finalització de la campanya, prevista per al 31 d’octubre.

Cada persona tindrà accés a una quantitat màxima de 100 euros, i podrà adquirir bons de 10 €. A l’hora d’utilitzar els bons en els comerços de Petrer, estos cobrixen el 50% del cost de la compra. Podran participen en la campanya les persones empadronades a Petrer i que siguen majors 18 anys.

Este primer paquet de bons té una dotació total de 180.000 €, que suposarà un impacte en el xicotet comerç local pròxim als 400.000 euros.

PARTICIPACIÓ DELS COMERÇOS

La campanya inclou a tots els comerços, establiments d’hostaleria i de serveis que desenvolupen la seua activitat en el municipi, o amb domiciliació fiscal a Petrer. Els comerços de Petrer interessats a participar-hi hauran d’adherir-se a partir del 20 de setembre a través de la plataforma digital www.petrer.es/bonos.

CAMPANYA BONS CONSUM DESEMBRE

Hi haurà un segon paquet de bons per a la Campanya de Nadal per a la qual es destinaran 198.556 euros, i al qual podran accedir totes aquelles persones que no hagen sigut beneficiàries d’este primer paquet.