L’activitat es desenvolupa en dos quinzenes, del 28 de juny al 16 de juliol i del 19 de juliol al 6 d’agost

La inscripció, presencial en les Escoles Graduades dels antics Jardins de l’Esplanada, s’obri demà 16 de juny en horari de 08.30 a 14.00 hores

La Regidoria d’Educació ha presentat este matí l’Escola d’Estiu per a este 2021, una activitat dirigida a xiquetes i xiquets de 2 a 12 anys i que se suma a l’Escola d’Estiu organitzada per la Regidoria d’Esports.

Segons ha explicat la regidora d’Educació, Sabina Sendra, l’Escola d’Estiu, que enguany durà a terme l’empresa Idella Sport, començarà el 28 de juny fins al 6 d’agost, en dues quinzenes: del 28 de juny al 16 de juliol i del 19 de juliol al 6 d’agost. “Les famílies poden inscriure els seus fills en la primera quinzena, en la segona o en les dos”, ha indicat la regidora, que ha assenyalat que hi ha disponibles 300 places per quinzena.

Sendra ha destacat “l’especial rellevància de l’activitat després d’un any tan dur de pandèmia, com una alenada d’aire fresc perquè els xiquets puguen anar recuperant els espais de socialització que tant necessiten”. A més, ha afegit que, “precisament per això i per les possibles dificultats econòmiques després de la pandèmia, des de la regidoria hem decidit subvencionar una part important del cost perquè el que pague per quinzena cada família siga només de 48 euros per xiquet, és a dir, quasi la meitat del que li paguem a l’empresa des de la regidoria, que són 84,7 euros”.

L’horari és de 09.00 a 13.00 hores, encara que hi ha la possibilitat de sol·licitar un horari extraordinari ampliat de guarderia (de 08.00 a 09.00 i de 13.00 a 14.00), sempre que es justifique la necessitat de conciliació per situació laboral.

L’activitat es durà a terme en els col·legis Reina Sofia i Reis Catòlics i, per als xiquets i xiquetes de 2 anys, en el col·legi Cid Campeador.

Santiago Bellod, gerent de l’empresa Idella Sport, encarregada de la realització, ha explicat que durant l’Escola d’Estiu “fomentarem les activitats ludico-educatives per a submergir-se en un món de diversió” duent-se a terme tallers, activitats lúdiques, esportives i festes o eixides a algun lloc d’interés de Petrer en cadascuna de les quinzenes, amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes participants es divertisquen, aprenguen coses noves d’una forma lúdica i es relacionen amb altres menors a través del joc i l’esport.

Bellod ha insistit que l’Escola d’Estiu s’organitzarà garantint totes les mesures de seguretat marcades per la Conselleria amb ràtio de 10 xiquets per monitor.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Des de hui mateix, l’imprés d’inscripció ja està disponible en els col·legis de Petrer, en la mateixa regidoria d’Educació i en el web de l’Ajuntament (www.petrer.es).

La inscripció comença demà, dimarts 16 de juny, en horari de 08.30 a 14.00 hores, de manera presencial a les Escoles Graduades situades als Jardins Alcalde Vicente Maestre (antics Jardins de l’Esplanada) i la inscripció estarà oberta fins que es cobrisquen totes les places disponibles.

Una vegada entregada la inscripció, ja tindrà la reserva de la plaça a l’escola, que quedarà formalitzada quan en la Regidoria d’Educació s’entregue el justificant del pagament, amb data límit fins al 23 de juny. La taxa ha de pagar-se a través de la pàgina de SUMA ( https://www.suma.es/).

Tindran prioritat els/les empadronats-as a Petrer o els/les escolaritzats-as en centres educatius de Petrer.

WordPress Video Lightbox Plugin