Després del bon acolliment de la ruta teatralitzada de l’Arenal de l’Almorxó, Medi Ambient valora una tercera edició per al dissabte 7 de novembre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les dues primeres cites, la del passat diumenge 18 d’octubre i la del pròxim 8 de novembre, han completat les seues places i encara queden persones en llista d’espera.
Les persones en llista d’espera tindran preferència per a la nova edició del 7 de novembre.

Diumenge passat es va estrenar la ruta teatralitzada de l’Arenal de l’Almorxó, que completà les 90 places oferides. De fet, segons ha indicat el regidor de Medi Ambient, Fernando Díaz, “no tan sols es va completar aquesta primera ruta, sinó que amb les inscripcions rebudes ja està completa la ruta del pròxim 8 de novembre i encara hi ha persones en llista d’espera”.

A tenor d’aquest bon acolliment i per a donar resposta a les persones que s’han quedat en llista d’espera, la regidoria de Medi Ambient ha optat per una tercera edició de la ruta per al dissabte 7 de novembre, “en la qual tindran preferència les persones que es van inscriure fins al divendres 16 d’octubre i s’han quedat en llista d’espera”, ha precisat el regidor. Des de la regidoria es posaran en contacte amb aquestes persones mitjançant correu electrònic.

El guió de la ruta teatralitzada ha sigut ideat per Tomás Palau i és el grup “Aquí te pillo, aquí teatro”, dirigit per l’actriu local Begoña Tenés, qui s’encarrega de donar vida al guió en un paratge únic i emblemàtic de Petrer com és l’Arenal de l’Almorxó.

Segons el mateix autor, Tomás Palau, “enguany preteníem fer-li un volt de rosca a l’activitat d’educació ambiental que cada any ens venia encarregant la regidoria i fer-ho mitjançant una visita teatralitzada”. A través de diversos personatges, es mostra la riquesa faunística, geològica i de flora que té aquest paratge natural. La ruta també pretén conscienciar sobre la importància de respectar i cuidar aquest paratge únic per a garantir la seua conservació al llarg del temps.

En les rutes previstes per al dissabte 7 i el diumenge 8 de novembre, l’ús de la màscara serà obligatori durant l’activitat. L’activitat està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant.