Des de la Regidoria d’Educació també s’organiza una escola d’estiu municipal que es presentarà en les pròximes setmanes

Este matí, la regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha presentat l’escola d’estiu que s’organitza des de la seua àrea i que tindrà lloc del 5 al 30 de juliol.

L’edil ha explicat que “a més de l’escola d’estiu que organitzem des de la Regidoria d’Esports, l’Ajuntament organitza una segona escola d’estiu a través de la Regidoria d’Educació, els detalls de la qual es donaran a conéixer en les pròximes setmanes”.

Pretenem oferir diverses alternatives d’oci per a menors i jóvens de cara a l’estiu i molt especialment enguany, després d’estos mesos tan difícils, entenent que, encara més, necessiten estos espais de diversió i desconnexió”, ha precisat la regidora. L’escola que, com ha explicat Martínez, torna al poliesportiu, després que l’any passat haguera de fer-se en un col·legi per les restriccions motivades per la pandèmia, combinarà activitats esportives, activitats d’oci i moments en les piscines d’estiu.

En el cas de l’Escola d’Estiu d’Esports, està dirigida a menors de 4 a 16 anys amb un total de 120 places, concretament 100 places per a les activitats que tindran lloc en el poliesportiu municipal i 20 places per a les quals es desenvoluparan a la ciutat esportiva de Sant Ferran.

L’horari de l’escola d’estiu serà de 9 a 13 hores i el preu és de 96,50 euros.

Martínez ha indicat que “l’escola d’estiu estarà totalment adaptada a la situació sanitària actual, amb el 75% d’ocupació que marquen les autoritats sanitàries i amb grups reduïts de deu persones”.

Les inscripcions es poden realitzar en les oficines de la piscina coberta de Petrer, en horari de 8 a 14 i de 16 a 21 hores. En el cas de les persones de 4 a 16 anys empadronades a Petrer, entre el 7 i 20 de juny. I, en el cas d’en esta primera inscripció no es cobrisquen les 120 places oferides, la inscripció lliure s’obrirà el 21 de juny.

Categories: Inici

WordPress Video Lightbox Plugin