‘De l’Abstracció a l’Outsider Art’, exposició de pintura que mostra l’evolució artística del pintor Luis Miguel Aparisi

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Una vintena d’obres s’exhibiran en la sala d’exposicions del Forn Cultural de Petrer del divendres 22 d’abril al diumenge 15 de maig

La Sala d’Exposicions del Forn Cultural acull, a partir d’este divendres, l’exposició de pintura ‘De l’Abstracció a l’Outsider Art’, que mostra l’evolució artística del pintor valencià Luis Miguel Aparisi. Tal com ha comentat l’autor, “una vintena d’obres ens portaran fins al meu últim període de creació, en el qual podrem observar un procés evolutiu d’un artista que, després d’abandonar la pintura figurativa, fa un pas cap a l’abstracció i l’outsider art, passant per l’art brut i l’art urbà”.

El visitant a l’exposició podrà contemplar unes obres en les quals s’han utilitzat una amplíssima gamma de colors, fet que no és molt comú en l’Expressionisme Abstracte, i que superat l’horitzó de l’Action Painting, obri la porta a l’Inconformisme Abstracte”, ha indicat Aparisi.

Per la seua banda, el regidor de l’àrea, Fernando Portillo, ha indicat que l’exposició es podrà disfrutar des d’este divendres, 22 d’abril, en horari de 18.00 a 20.00 hores i de dijous a diumenge fins diumenge que ve, 15 de maig. A més, Portillo també ha volgut convidar els veïns i veïnes, tant de Petrer com de les localitats veïnes, que es desplacen fins al Forn Cultural per a visitar esta exposició que no deixarà indiferent a ningú.

INFORMACIÓ DE L’ARTISTA

Luis Miguel Aparisi (València – 1942) va estudiar el Batxillerat a València i Alacant. Als 16 anys la seua família es trasllada Madrid, on comença els seus estudis a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, amb la supervisió i tutela de Juan Luis Vasallo, en aquell temps director del centre, i continua els seus estudis a l’Escola Superior de Belles Arts i a l’Escola d’Arquitectura de Madrid. Complementa els seus coneixements artístics en el Cercle de Belles Arts, àrea de pintura i nu al natural, sota la direcció del mestre Demetrio Salgado, i culmina la seua formació artística com a deixeble del catedràtic de la Facultat de Belles Arts de Madrid i Cavaller d’Honor de les Arts i Ciències de França, Amadeo Roca. Va ser nomenat director dels cursos de pintura a l’aire lliure patrocinats per l’Ajuntament de Santander, durant més de cinc anys.

WordPress Video Lightbox Plugin