David Pascual presenta la seua primera novel·la “Entre blanco y negro”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Dissabte que ve 9 d’abril, a les 18.00 hores, en el Centre Cultural, David Pascual presentarà la seua primera novel·la, “Entre blanco y negro”, obra que se suma als seus dos poemaris: “En la lengua del estrecho” (2002) i “Cuando muere la inocencia” (2004), que va aconseguir l’IX Premi de poesia Paco Mollá.

Entre blanco i negro” convida a viatjar amb Ulises en la seua odissea per voler convertir-se en un superheroi de capa blanca. El seu somni és convertir-se en un metge per a poder ajudar la gent, salvant vides. Prompte entendrà que tot desig requerix un gran sacrifici i que eixe sacrifici pot portar-lo fins a les mateixes entranyes de l’infern, on haurà d’enfrontar-se als dimonis que hi ha a l’interior de la seua ànima. En eixe viatge, Ulisses aprendrà què és l’amistat, l’amor, la sexualitat, però també haurà d’experimentar l’engany, la soledat i l’assetjament, on aprendrà el millor i el pitjor de l’ésser humà.

Vint anys després del seu primer llibre, David Pascual, filòleg de vocació, torna al negre sobre blanc amb la seua primera novel·la. A més de tenir acabat un altre poemari, “Cartas a Dânia”, llibre que vorà la llum pròximament, ha posat en marxa una segona novel·la que espera acabar prompte.

La presentació literària serà a càrrec d’Inés Poveda.

WordPress Video Lightbox Plugin