Les obres participants s’exhibiran en diversos municipis de la província i d’altres comunitats i estarà a Petrer el mes de setembre.

Fins al pròxim 7 de febrer, els artistes interessats poden inscriure’s per a participar en una nova edició d’Art al Balcó, exposició de pintura als balcons dels municipis que formen part del circuit artístic.

La inscripció pot realitzar-se a través del correu electrònic museo@petrer.es o, de manera presencial, al mateix Museu Dámaso Navarro, al carrer La Font, número 1, en horari d’11 a 14 hores.

L’Ajuntament de Petrer, a través de la regidoria de Cultura i Patrimoni, subministrarà als participants les teles necessàries per a pintar els llenços, corrent la pintura a càrrec de cada artista.

Encara que no se sap la data exacta, l’exposició arribarà a Petrer a principis de setembre.

HISTÒRIA D’“ART AL BALCÓ”

Des de 2014 el “Movimiento Pintura Biarense” celebra l’esdeveniment “Art al Balcó”, una exposició de pintura als balcons de les cases dels barris antics dels municipis participants, portant l’art al públic fora de galeries, museus i locals. Un esdeveniment que va nàixer amb el propòsit de portar l’art pictòric a la vida quotidiana, i que es puga disfrutar mentre es passeja,

La iniciativa, que va arrancar a Biar amb al voltant de 40 participants, on se celebra durant el mes d’agost, s’ha expandit a altres municipis com Castalla, Onil, Petrer, Almansa, Ayora i Caudete, poblacions on també es porta l’exposició posteriorment, cobrint el període des de finals de juliol fins a final d’any.

Una iniciativa artística en la qual col·laboren els ajuntaments, els pintors que concorren cada any i els veïns de les poblacions que cedeixen els seus balcons per a penjar les teles.