Ocupa una superfície de 800 m² en l’avinguda Reina Sofia

Comencen les obres de l’Skatepark de l’avinguda Reina Sofia després que la Regidoria d’Urbanisme haja hagut de licitar fins en tres ocasions el projecte. El regidor de l’àrea, Fernando Portillo, ha demanat “disculpes” encara que ha recordat que la primera vegada que es va licitar, a càrrec de les inversions financerament sostenibles de 2018, es va haver de paralitzar l’inici dels treballs quan estava tot preparat, ja que es van trobar greus errors de mesurament i problemes en el projecte redactat per un tècnic extern a l’Ajuntament. Més recentment es va licitar per segona vegada, en esta ocasió amb un nou projecte, però el concurs va quedar desert en no presentar-se cap empresa. I per fi a la tercera ja s’ha adjudicat i els treballs han començat fa una setmana.

Portillo ha indicat que este nou equipament “ocuparà una superfície de 800 m² sobre una parcel·la de propietat municipal”, i compta amb un cost d’execució de 130.000 €. L’Skatepark tindrà un anell perimetral més bàsic per a principiants, una foia central per a patinadors amb un nivell més avançat. L’edil confia que les obres acaben durant el quart trimestre de l’any i que “es convertisca en una instal·lació referent de la nostra població per a tots aquells que els agrada este esport”.

Cal recordar que este parc de patinatge –conegut com a Skatepark– es construïx a l’avinguda Reina Sofia, enfront del Pavelló Gedeón i Isaïes Guardiola del Poliesportiu Municipal, al costat del col·legi Reina Sofia.

WordPress Video Lightbox Plugin