Comencen les obres de reforma integral de la piscina coberta de Sant Ferran amb una inversió de 3,1 milions d’euros

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

A més de treballs a l’interior, en la primera fase es retirarà la coberta d’amiant que per llei ha de desaparéixer de tots els edificis públics abans de 2025

Ja estan en marxa les obres de reforma integral de la piscina coberta municipal de Sant Ferran després de l’adjudicació per 3,1 milions d’euros a una empresa constructora en la segona licitació, ja que la primera va quedar deserta per l’increment en els preus dels materials. 

L’edil d’Esports, Patricia Martínez, ha informat que “en una primera fase, els treballs seran des de dintre de la instal·lació i en un parell de mesos, si tot discorre amb normalitat, es retirarà el sostre d’amiant i començarem a vore el gran canvi que donarà la ciutat esportiva Sant Ferran, amb una imatge totalment renovada”.

És la inversió més important en la història de Petrer en una instal·lació esportiva. El projecte va ser adjudicat per 3,1 milions d’euros, dels quals 1,1 milions són aportats per la Diputació d’Alacant. El regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, ha indicat que ja es compta amb tots els permisos necessaris per a la retirada del sostre de fibrociment que cobrix tota la instal·lació, un material que conté amiant i que ha de retirar-se abans de 2025 pels riscos que pot comportar per a la salut dels usuaris. “És important la retirada de l’amiant, que és obligatòria en tots els edificis municipals, i complirem amb eixa exigència que és tan necessària”, ha remarcat l’edil.

El termini d’execució és de 12 mesos i la regidora d’Esports ha expressat que “personalment estic molt contenta amb l’inici d’aquesta obra per l’esforç dels últims mesos per a complir amb la nostra promesa i objectiu de reformar aquesta piscina, que és una instal·lació esportiva molt important per a Petrer i per als usuaris”. Martínez ha agraït la implicació del seu departament d’Esports i d’Urbanisme en la redacció del projecte. 

A partir d’ara ens queda un any dur on treballarem juntament amb l’empresa en l’obra, dia a dia,  per a aconseguir tindre la instal·lació que Petrer es mereix”, ha conclòs la regidora.