Comença la setena edició de Petreremprén per a continuar impulsant projectes innovadors que diversifiquen l’economia

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La quantia dels premis ascendix a 15.000 euros

Petreremprénla llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer amb la col·laboració de Genion, continua apostant de  manera decidida per les idees emprenedores i els projectes d’innovació empresarial i, en la seua setena edició, ho fa mantenint la quantia dels premis.

David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic, ha assenyalat en la presentació de la setena edició que “el nostre objectiu sempre ha sigut que totes aquelles persones que tenen un somni, el de crear la seua pròpia empresa o impulsar el seu projecte, tinguen el suport necessari perquè ho puguen fer”, i ha subratllat que “esta llançadora de projectes posa de manifest que per a emprendre no és necessari anar-se’n a una capital de província”.

Com en ocasions anteriors se seleccionaran 20 projectes que formaran part de la llançadora d’esta nova edició que, en les seues sis edicions anteriors, ha rebut la inscripció de prop de 240 projectes de tota la província. “Hem generat una comunitat emprenedora i Petrer és ja un referent per a la gent que vol impulsar el seu projecte”, en paraules de Morcillo.

Esta iniciativa es canalitza a través de la cooperativa Genion Lab, que s’encarrega de la coordinació i d’impartir 16 hores de formació i 60 de mentoria personalitzat per als 20 projectes seleccionats en matèries com màrqueting, comunicació, oratòria i presentació de projectes, pla de negoci, formes jurídiques, i enguany s’incorporen també una amb consells sobre circularitat i sostenibildad a càrrec d’una experta en la matèria que forma part del projecte europeu The Break, el Programa d’Atracció d’Emprenedoria Femenina desenvolupada pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, que es va desenvolupar a Petrer per a conéixer de primera mà l’ecosistema empresarial espanyol i establir relacions comercials i d’inversió al nostre país.

Carlos Verdú, el coordinador de Genion Lab per al projecte Petreremprén, ha recordat que “en les sis últimes edicions s’ha donat formació a emprenedors de 120 projectes que estan generant ocupació i dinamisme a Petrer i en tota la comarca”.

Per la seua part l’alcaldessa de la ciutat, Irene Navarro, ha indicat que “el compromís ferm de l’Ajuntament de Petrer, de la mà de Genion, ha fet una cosa molt important com és aflorar el talent de la nostra ciutat, de la comarca i de la província, i del qual ens sentim molt orgullosos”.  La primera autoritat local ha subratllat que “una economia es convertix en forta quan es diversifica i hi ha un compromís per facilitar els projectes perquè es desenvolupen les noves iniciatives”.

L’acte de presentació d’esta nova edició ha comptat, a més, amb els portaveus municipals del Partit Popular, Pepa Villaplana, i d’Esquera Unida, Rafa Masià.

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s des de dilluns que ve, 23 de gener,  fins al dia 31 del mateix mes a través de la pàgina web https://petreremprende.es.