Comença la 6a edició de la Fira “Orienta’t” al Campus dels Estudiants, per la qual qual fins dijous passaran més de 1.000 visitants

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Este matí ha obert les portes la sisena edició de la fira d’orientació educativa i laboral “Orienta’t” de Petrer i ho ha fet en la seua nova ubicació,  El Campus, seu de la Comparsa d’Estudiants, per on s’espera que, fins dijous que ve que dura la fira, passen entorn de 1.100 visitants.

Un canvi de lloc que, com ha explicat la mateixa de Petrer, Irene Navarro, respon al fet que “la demanda dels diferents gestors d’educació i d’oferta formativa és major i teníem la necessitat de buscar un espai major”. En concret, esta nova edició compta amb una oferta de 25 estands i punts informatius “per a oferir la seua oferta formativa en un moment crucial en la vida de moltes i molts estudiants de la nostra població que necessiten eixa guia i eixa orientació de cap a on dirigir el seu futur més pròxim”, ha puntualitzat l’alcaldessa.

Per part seua, la regidora d’Educació, Sabina Sendra, ha apuntat que es tracta d’“una orientació que ja es fa des dels centres educatius i el que fem des de la Regidoria d’Educació és complementar eixos tallers i eixa informació en una fira on es mostra l’oferta tant de la formació professional com de les diferents universitats”. A més dels punts informatius amb tota l’oferta, la fira s’enriquix amb tallers i xarrades, exhibicions i un equip d’orientació per a atendre els estudiants que ho necessiten durant els tres dies de l’esdeveniment. Les xarrades i tallers estan tenint lloc a les aules de les Escoles Graduades Nacionals, als Jardins Alcalde Vicente Maestre.

L’edil ha aprofitat per a agrair la seua implicació als centres educatius “perquè sabem que la fira trenca el seu esquema de treball durant estos tres dies”, a l’equip de la Regidoria d’Educació, “que fa dos mesos que prepara aquesta fira”, i a la Comparsa d’Estudiants per la cessió de la seua seu.

La fira estarà oberta fins dijous que ve 23 de març, amb els següents horaris: hui, dimarts 21 de març, amb horari de 09.00 a 14.30; el dimecres 22, de 08.30 a 14.00 i de 16.30 a 18.30; i el dijous 23, de 08.00 a 14.30.

Durant els tres dies que dura la fira, la regidoria ha previst que passaran entorn de 1.100 visitants, principalment alumnes de 4t de l’ESO, batxiller i cicles formatius de formació professional bàsica dels instituts de Petrer, però també públic en general.