Cinc tallers d’oci alternatiu i saludable conformen l’ofereix Març Jove que impulsa l’àrea de Joventut

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Tallers de màgia, hama beads, cuina, portaciris i de ràdio que se celebraran a les vesprades en el Casal de la Joventut

 

La Regidoria d’Infància i Joventut ha organitzat un programa de tallers d’oci alternatiu i saludable denominat Març Jove que és fruit de “la demanda que ens han fet els mateixos jóvens, ha explicat el regidor de l’àrea, Alejandro Ruiz, que ha afegit que “una de les premisses de l’equip de govern municipal és escoltar la gent i fer els jóvens partícips de totes les iniciatives i activitats que es realitzen”. 

Així, el taller de màgia serà el primer a començar el pròxim 23 de febrer, dirigit a la població a partir de 8 anys, incloent-hi els preadolescents i adolescents,  que impartix el Mag Ivus. A més, el dia 10 de març comença un tallar de hama beads, coincidint amb el Dia Súper Mario Bros. Els hama beads són uns contes de colors amb les quals compondre imatges pixelades. Es punxen en una placa preparada amb punxets i es treballa al mateix estil que el punt de creu o el pixelat d’imatges. El seu ús fomenta la creativitat i entreté. Una vegada finalitzat el treball es planxen amb una planxa de casa sobre un teixit o superfície,

També s’ha organitzat un taller de cuina, els dies 16 i 23 de març, i un de portaciris floral el dia 20 per a donar la benvinguda a la primavera. 

El regidor ha assenyalat que els tallers són tots gratuïts i se celebraran a la vesprada. Per a recaptar més informació, en el Casal de la Juventut, de dilluns a divendres als matins de 10 h a 14 h, i a les vesprades de 17 h a 20 h, al carrer Ortega y Gasset, 26.