L’alcaldessa Irene Navarro i l’edil de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, han assistit aquest matí a Futurmoda, la fira de components per al calçat i la marroquineria en la qual participen 14 empreses de Petrer i que hui ha visitat la ministra d’Indústria en funcions, Reyes Maroto.

La ministra ha comprovat de primera mà la potència d’aquestes empreses de components que han exposat en la 42 edició de Futurmoda, el Saló Internacional de la Pell, els Components i la Maquinària per al Calçat i la Marroquineria, que se celebra en el pavelló firal d’IFA. Irene Navarro ha subratllat que “és important que totes les administracions remem en la mateixa direcció en polítiques industrials que afavorisquen a aquests sectors tan importants per a les nostres economies”.

L’alcaldessa i el regidor de Desenvolupament Econòmic han format part de la comitiva en la qual també han estat l’alcalde d’Elx, Carlos González, la subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador, la regidora de Foment, Econòmic, Indústria i Ús de l’Ajuntament d’Elda, Silvia Ibáñez, així com responsables d’IFA i Manuel Román, president de l’Associació de Components del Calçat i Marroquineria (AEC).

Aquesta edició presenta les novetats per a la temporada tardor-hivern 2020-2021, compta amb 311 expositors que representen a 429 firmes. El 69% són espanyoles i el 31% estrangeres, de països com Itàlia, Portugal, el Brasil, la Xina, Alemanya, França, Turquia, Holanda i l’Índia.

L’alcaldessa ha expressat el seu “suport a aquest sector” tan important per a les indústries de calçat i marroquineria, i els ha desitjat que la fira complisca les seues expectatives i que l’esforç que fan dia a dia es traduïsca en operacions comercials.

WordPress Video Lightbox Plugin