Catorze alumnes de primària i dos de secundària de Petrer obtenen el Premi Extraordinari al seu expedient acadèmic

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es tracta d’un reconeixement de la Conselleria d’Educació que van entregar en un acte celebrat ahir la regidora d’Educació i l’alcaldessa.

L’alcaldessa va entregar ahir a la vesprada, en un acte celebrat al Forn Cultural, el diploma als i a les alumnes que han tingut la màxima qualificació i, per tant, han obtingut el Premi Extraordinari al seu expedient acadèmic tant en primària com en secundària, que concedeix l’administració autonòmica.

Concretament han sigut catorze el total d’estudiants que han finalitzat el seu cicle amb un expedient brillant. La regidora d’Educació, Sabina Sendra, els va animar a tots ells a seguir “amb la cultura de l’esforç i l’estudi que té resultats com són aquests premis”, i l’alcaldessa, Irene Navarro, els va felicitar tant a ells, com a les seues famílies i als professors.

A tots ells se’ls va entregar un diploma com a record. En l’acte, celebrat al Forn Cultural, van estar directors dels col·legis, professors, així com els familiars dels alumnes, que van mostrar la seua satisfacció, igual que va fer l’alcaldessa indicant que “és un orgull per a Petrer comptar amb estudiants brillants, que estan treballant pel seu futur i que han de ser un referent per als seus companys”.

Els premiats en primària són Celia Alarcón, Sara Mira i Adrián Vieco, del col·legi 9 d’Octubre; Juan A. Jiménez i Lorena Morales, del col·legi La Foia; Mario Belmonte, del col·legi Reina Sofia; Diego Pérez, del col·legi Reis Catòlics; Alma Pérez del col·legi Virrei Poveda; Daniela Bernal, Iker Rodríguez i Alejandra Trigueros, del col·legi Santo Domingo Savio; i Laura Abad, Lucía Baello i Mario Vera, del col·legi Rambla dels Molins. En secundària hi ha hagut dos premiats que són Andrea Tomás, del centre Santo Domingo Savio; i Jorge Huedo, de l’institut La Canal.