Les policies locals de Petrer i Elda i el Cos Nacional de Policia han decidit coordinar els seus efectius per a lluitar contra els botellots i evitar així “un possible focus de contagi entre els jóvens que és ara mateix el col·lectiu que més preocupa”, ha indicat el comissari de la Policia Local de Petrer, Antonio Amorós.

Esta acció conjunta dels tres cossos policials ve precedida d’una recent disposició legal que ha elevat la quantia de les multes que penalitzen el consum d’alcohol en espais públics de 600 € fins a 30.000 €. “Tindrem una major capacitat d’acció actuant coordinadament i volem llançar un missatge molt clar que estarem molt vigilants sobre este tema”, ha assenyalat Francisco Cazorla, comissari de la Policia Local d’Elda.

Els responsables policials de les dos poblacions al costat de l’inspector cap de la Comissaria de la Policia Nacional, Luis Manuel Sánchez, s’han reunit per a concretar els detalls d’este operatiu conjunt que es prolongarà durant tot l’estiu i que es posa en marxa de manera immediata este pròxim cap de setmana.

A més, es realitzarà una campanya informativa en els establiments i botigues 24 hores per a recordar que actualment no es permet la venda d’alcohol a partir de les 8 de la vesprada, i la prohibició de vendre als menors d’edat.

D’aquesta manera, es reforçaran els controls per a evitar botellots en els quals les ganes de festa s’emporten per davant les mesures sanitàries i amb estes el control de la pandèmia. El reforç s’intensificarà especialment els caps de setmana.

WordPress Video Lightbox Plugin