Aparatós rescat amb helicòpter d’un jove que es despenyà amb la seua furgoneta uns 150 metres en un barranc en els Xaparrals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Estava fent tasques de manteniment en les antenes repetidores de televisió i van ser els seus companys els que van alertar la Policia Local

La Policia Local va activar ahir un operatiu de rescat en col·laboració amb els bombers després de rebre l’avís que una persona s’havia despenyat uns 150 metres per un barranc de la muntanya dels Xaparrals i estava demanant auxili. Es tracta d’un jove de 24 anys, veí de la localitat valenciana de Paterna, que es trobava fent tasques de manteniment tècnic en la zona de les antenes repetidores que hi ha en eixa muntanya. Segons la persona que va contactar amb la policia per telèfon, l’accident es va produir en anar a retirar la furgoneta per a deixar eixir altres vehicles. Els seus companys de treball, veient que tardava a tornar a la zona de les antenes, van sentir crits demanant auxili. 

L’operatiu de seguretat va accedir al lloc i un sergent del cos de bombers va descendir fins on es trobava la furgoneta de la qual ja havia eixit el conductor pel seu propis mitjans apreciant ferides de caràcter lleu. Al final va ser rescatat per l’helicòpter del Consorci Provincial de Bombers i traslladat a Sant Vicent, on va ser recollit per una ambulància medicalitzada i traslladat a l’Hospital General d’Alacant, on es recupera de les lesions.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pablo Lizán, ha expressat el seu agraïment als cossos que han intervingut en este rescat i ha destacat la col·laboració d’estos en pro de la seguretat dels veïns i veïnes.