Amfi gestionarà el pàrquing del mercat de la Frontera i crea cinc llocs de treball

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’associació ha ampliat el pàrquing, que passa a tenir 300 places i el mantindrà obert les 24 hores tots els dies de la setmana.

L’associació AMFI gestionarà a través del seu Centre Especial d’Ocupació el pàrquing del mercat de la Frontera, que ha ampliat el seu espai fins a arribar a 300 places i crearà cinc llocs de treball.

Hui s’ha signat l’acord de col·laboració de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Frontera, l’Ajuntament i l’associació que presidix Andrés Molina, que ja gestiona tres aparcaments més en la població veïna d’Elda: Gran Avenida, Ficia i Mercat Central.

Durant els últims 14 anys, el pàrquing ha sigut gestionat pels mateixos comerciants, encara que només obria els dies de mercat: dimecres, divendres i dissabtes al matí. AMFI ha arribat a un acord amb l’empresa propietària d’estes instal·lacions per a gestionar-lo de forma integral inicialment durant els dos pròxims anys. Molina ha dit que està convençut que “serà un èxit i estarem molts anys més” i ha revelat que la zona d’aparcament s’ha ampliat fins a les tres-centes places, ja que el pàrquing del mercat s’ha unit a un altre annex davall de la plaça dura que fins ara era exclusivament per a abonats.

El president d’AMFI ha indicat que “hui és un dia important per al nostre col·lectiu perquè complim el nostre objectiu de continuar creant ocupació i, al mateix temps, donarem un servei que millorarà les condicions actuals”.

L’alcaldessa, Irene Navarro, per part seua, ha agraït tant a AMFI la seua aposta i compromís per fer realitat este projecte, en el qual ha estat treballant l’edil de Mercats, Mari Carmen García, des que va assumir esta delegació, com als mateixos comerciants per tot el temps que han prestat el servei.

És clar que amb l’entrada d’una gestió especialitzada i amb experiència com la d’AMFI, a partir d’ara experimentarem un canvi més professional en un recurs tan important com l’estacionament de vehicles que afavorisca una major rotació de clients en un dels principals eixos comercials de Petrer”, ha subratllat l’alcaldessa.

Els cinc llocs de treball que ha creat AMFI són per a persones amb diferents discapacitats, el que suposa també “la integració d’estes persones en el mercat laboral, on no sempre ho tenen fàcil, així com un estímul per a les seues vides professionals i per a les seues famílies”, ha ressaltat l’alcaldessa.

El directiu de l’associació de comerciants del Mercat de la Frontera, José Escolano, ha agraït tant a AMFI com a l’Ajuntament les gestions i que es done un “servei més ampli que beneficie i que millore les opcions per a realitzar les compres d’una manera còmoda i agradable als clients i consumidors”.