“Aigua”, una proposta de teatre de carrer per a reflexionar sobre el medi ambient, el dissabte 21 a Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’espectacle, relacionat amb la temàtica d’enguany d’ArtenBitrir -el medi ambient- tindrà lloc a les 21.00 h als jardins Alcalde Vicente Maestre

El dissabte 21 de setembre, a les 21.00 hores, als jardins Alcalde Vicente Maestre (antics jardins de l’Esplanada), la companyia NUC posarà en escena “Aigua”, una proposta de teatre de carrer que representa “una poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat; una reflexió a 10 metres d’altura, amb xanques, dansa aèria i acrobàcies; una metàfora del nostre pas pel planeta”, en paraules de la pròpia companyia.

Es tracta d’una activitat organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Petrer i compta amb l’assessorament d’ArtenBitrir. De fet, tal com ha recordat el regidor de l’àrea, Fernando Portillo, “enguany ArtenBitrir va estar dedicat al reciclatge i al medi ambient pel que, aprofitant el lliurament de premis del Concurs de fotografia d’ArtenBitrir, podrem comptar amb un espectacle de dansa aèria i xanques”. Portillo ha subratllat que “l’obra és subtil, però molt impactant quant al missatge que ens vol manar respecte al medi ambient i a com ens relacionem amb ell en el dia a dia”.

Anna Alba i Luis Abad, representants d’ArtenBitrir, han mostrat la seua satisfacció i agraïment a l’Ajuntament de Petrer, especialment a l’àrea de cultura, per “programar aquest tipus d’activitats fora del festival i en altres espais i fer que la cultura siga el més accessible possible, dignificant, al mateix temps, el teatre de carrer”.

L’entrada és lliure i gratuïta i l’espectacle té una duració aproximada de 50-55 minuts.

 

EXPOSICIÓ I ENTREGA DE PREMIS DEL VII CONCURS DE FOTOGRAFIA ARTÍSTICA ARTENBITRIR 2019

Anna Alba, representant d’ArtenBitrir, ha informat que dissabte que ve 21 de setembre, a les 20.00 hores, a l’espai de l’Ateneu Cultural Republicà (Passeig de l’Esplanada, número 9), es donaran a conéixer els guanyadors del VII Concurs de fotografia artística ArtenBitrir 2019. A més, hi haurà una projecció de les 114 fotografies presentades a aquesta edició del concurs.

Alba ha recordat que la decisió del jurat va tindre lloc el passat 28 de juny en la seu del Grup Fotogràfic de Petrer, quan, després de més d’una hora de deliberació, el jurat va triar als guanyadors de les tres categories adultes: artística, ambient i actuacions; i al de la categoria infantil. El guanyador de cadascuna de les tres categories adultes rebrà un premi en metàl·lic de 150 €, mentre que el guanyador de la categoria infantil serà obsequiat amb un lot de productes d’ArtenBitrir.

Una vegada acabada aquesta activitat, a les 21.00 hores, als jardins Alcalde Vicente Maestre, donarà començament l’espectacle “Aigua”.