La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Petrer col·labora amb el Festival “Ballant amb la vida” que organitza AcMAVI amb motiu del Dia Internacional del càncer de mama.

Demà, dissabte 19 d’octubre, se celebra el Dia Internacional del càncer de mama i l’Associació del càncer de mama del Vinalopó (AcMAVI), amb l’objectiu de visibilitzar aquesta malaltia i recaptar fons per a la investigació, organitza, per segon any consecutiu, un Festival de Ball.

Serà el dissabte 26 d’octubre, a les 20.00 hores, al Teatre Cervantes de Petrer quan tinga lloc aquest Festival Benèfic amb el qual, segons ha indicat la regidora de Sanitat, Juana Ochoa, “des de l’Ajuntament de Petrer aportem el nostre granet d’arena, ja que és fonamental el suport institucional per a continuar lluitant per la investigació”.

La regidora, referint-se a AcMAVI, ha dit que “és la porta d’eixida del túnel quan una dona és diagnosticada de càncer de mama”. Segons les dades oficials, a Espanya, cada any, al voltant de 33.000 dones són diagnosticades d’aquest tipus de càncer, el més freqüent en dones.

La vicepresidenta i tresorera de l’associació, Míriam Giménez, ha subratllat que “en el mes rosa, octubre, fem moltes activitats des de la nostra associació, especialment per a donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama, a més de fer activitats amb les quals recaptar fons per a la investigació, ja que, part del que recollim des de l’associació, es destina a l’Associació espanyola contra el càncer “.

Dins d’aquest programa d’activitats s’emmarca el Festival “Ballant amb la vida”, ja que, segons ha indicat Lola Muñoz, organitzadora del festival, “la iniciativa va començar en 2018 i va tindre tant d’èxit que hem tornat a organitzar aquest festival en el qual participaran 14 acadèmies i associacions de Villena, Saix, Elda i Petrer, que participen de forma desinteressada”.

L’entrada al festival és amb invitació, per a això és necessari comprar una xapa, al preu de 5 euros, que es pot adquirir en les acadèmies participants i també a través de la pàgina de Facebook d’AcMAVI.

Ana María, dona amb càncer de mama operada fa dues setmanes, ha volgut estar present en la roda de premsa de presentació d’aquesta activitat i ha manifestat que “és un procés costós, però en l’associació he trobat uns pilars que em mantenen i m’animen”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin