Des de Sanitat es fa una crida la responsabilitat i la solidaritat per a controlar i reduir la incidència de la pandèmia

A partir de demà dimarts comença la vacunació a demanda, a més d’amb cita prèvia en el grups d’edat que estan rebent la segona dosi de la vacuna, amb l’objectiu d’aconseguir la immunització de la majoria de la població.

La regidora de Sanitat, Juani Ochoa, ha indicat que “l’objectiu és repescar població que per qualsevol circumstància no s’ha vacunat”, i ha afegit que “a partir d’ara no necessita cap tràmit previ, únicament acudint al centre de vacunació amb la seua targeta SIP serà suficient”.

Esta setmana el centre de vacunació de Sant Jerònim funcionarà demà, dimarts 7 de setembre, de 8.30 del matí a 19.30 de la vesprada, i dimecres de 8.30 del matí a 14.00 hores. Sanitat informarà setmanalment dels dies i hores de vacunació per als veïns de Petrer.

Segons les dades de l’última actualització oferits per les autoritats sanitàries, la taxa d’incidència de Petrer se situa en 236 casos per cada 100.000 habitants, la qual cosa suposa un descens significatiu respecte a mitjans del passat mes d’agost, quan es va fregar quasi els 500 punts d’incidència.