83 Esportistes d’Anglaterra, Suècia, Bulgària i Espanya participen en Petrer en un Campus Internacional de Bàsquet Adaptat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

De la mà de la Fundació Lucentum d’Alacant i el Club Bàsquet Petrer, este matí ha començat a Petrer un Campus Internacional de Bàsquet Adaptat en el qual participen equips i esportistes d’Anglaterra, Suècia, Bulgària i Espanya.

Fins dijous que ve 5 de gener, un total de 83 esportistes de diferents països han pres el pavelló Gedeón i Isaías Guardiola Villaplana, al matí, i la pista coberta de Sant Jerònim, a la vesprada, en aquest esdeveniment esportiu de bàsquet inclusiu. En concret, es tracta de 60 esportistes amb discapacitat intel·lectual i diversitat funcional d’equips d’altíssim nivell d’Anglaterra i Suècia, i fins i tot l’equip de Special Olympics de Bulgària, a més de 23 esportistes del CB Petrer i del Lucentum. 

El programa d’activitats del campus contempla entrenaments i activitats comunes als matins i, de vesprada, es desenvolupa la competició entre els diferents equips, amb el suport de monitors del Lucentum Alicante i els entrenadors dels mateixos equips.

Els participants van arribar ahir a la vesprada a Petrer, on estaran fins dijous que ve, i s’allotgen a l’Hotel Sant Bonifaci. Aquest matí, en el començament del campus en el pavelló Gedeón i Isaías Guardiola Villaplana, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, acompanyada per la regidora d’Esports, Patricia Martínez, han volgut donar la benvinguda a tots els participants. 

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha indicat que “per part nostra estem contents i feliços de vore el pavelló ple d’esportistes de bàsquet de tota Europa”, i ha afegit que “és un campus on el més important són els valors i la inclusió en l’esport”.

Els organitzadors de la Fundació Lucentum d’Alacant han expressat la seua satisfacció pel bon tracte rebut per part del personal municipal, i han obert la porta a l’organització de futurs esdeveniments esportius en terres petrerines.